Saturday, March 7, 2015

Fahim Ajar Cara Beristinjak

7/3/2015

Pagi tadi kebetulan aku tengah sakit perut nk memerut si Alisha juga nak nk memerut pada masa yang sama ....aduii!!

Budak ni lama la plak memerut ..... mama die pun dah tak senang duduk dah ni
Last2 aku pesan kat Fahim tolong tengokkan adek 
Suruh warn adek jgn keluar dari bilik air selagi mama x turun bawah

Rupa2nya die dah guide adek die cara beristinjak dengan betul...siap toturial dari luar bilik air

Si adek pun dah selesai cuci bontot sendiri dengan bersih

Waahhh x sangka wei Fahim mampu mengajar adek die gitu
Mama kagum sbb mama pun x pernah berjaya suruh alisha cuci sendiri.....

Walau bagaimanapun aku tetap la check dan cuci semula bontot adek 

Tahniah Fahim sbb berjaya jadi cekgu adek
Dan terima kasih sbb selalu jaga dan jadik cekgu adek




5 comments:

Puan Kutu said...

good job fahim.rapa umur fahim ni?sebaya aiman ke?

TeacherAzimah said...

Lama aku x bw huhuhu..muka fahim fotostat ko sgt iema. Besar dah dia ya. Dah blh harap jaga adik.

LYAfrina said...

bagusnya Fahim..

~aSHa~ said...

fahim kan dah jadi abg besar..ihihi


Lynn Damya said...

Salam, alahai comel nya...pandai dah si abang..heheh