Tuesday, March 10, 2015

Fasa Baru Bermula pada Tarikh Lahirku

Alhamdulillah 
biar la gambar berbicara 


InshaaAllah aku akan mulakan fasa kehidupan yang baru 
pengalaman baru 
dan tempat baru 
dan cuma boss je lama 

semoga hari yang mendatang akan lebih baik 

InshaaAllah pukul 2.00 petang hari ini 
aku akan bergerak ke tempat baru
tarikh mudah diingat 
sempena birthday aku yang ke 31

Wish me Luck !!



sebab banyak sangat membantu aku 
TQ my dear fren!!

17 comments:

~aSHa~ said...

ke unit pasca banjir ke? unit baru? ihihihi

AnneRaini said...

selamat bekerja di tmpt baru.

MizzTina said...

g mana lak kak? apa pun, all de best!!

syawalsimpsons said...

selamat bekerja di tempat baru...enviroment baru...boss je lama....aku pon boss aku yg rimau pon bakal kuar jugok G unit baru kat JPM ..last esok....unit pasca banjir....duduk sekali ngan en din giant tu..ko kenai kan

Nieyl said...

Selamat Bekerja di tempat baru :)

Diana Rashid said...

selamat hari jadi..semoga lebih cemerlang di tempat baru...

Diana Rashid said...

selamat hari jadi..semoga lebih cemerlang di tempat baru...

nusha fasha said...

Wah.. tahniah..baik2 di suasana baru..

maszmadi muhamad said...

selamat bekerja di tempat baru.....
n
happy birthday eima..

Puan Kutu said...

pindah kemana tu eima?apa pun gud luck sitempat haru

lieyalatif said...

BAGUS NYE mintak tukar...lieya ni kan eima...dah 8 tahun jaga bos yg same.... dari die 54 sampai dah jusa hah.... nak mintak tukar tapi tak sampai hati sebab bos baik gile n takde reason yg sesuai ...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........

lieya ade mintak berkhidmat kat luar negara...hope dpt la...

~aSHa~ said...

eima cpt la cpt la bgtau ihihihi..

exboy akk ke unit tu....ikikiki

::NureeN:: said...

tahniah beb..
moga success .. ;)

NM03 said...

tompang lalu... singgah terus follow sini. salam kenal.

tahniah dear... selamat maju jaya!

Aty_Fared said...

gud luck beb.. :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam eima,
good luck kat tempat baru naaaaaaaaaaa
semoga segalanya dipermudahkan AMIN

azizah green line said...

selamat bertugas tmpt baru kak.. ada kerja kosong tak..adik jijah dip setiausaha mencari keja ni..hahhaa