Tuesday, March 10, 2015

Happy Birthday Puan Mysweetzlife !!

10/03/2015

Alhamdulillah
Allah masih memberi peluang kepada aku untuk terus bernafas dan beriman kepadaNYA
semoga peluang yang diberi ini aku dapat gunakan sebaik mungkin ke Jalan Allah sebaiknya
Alhamdulillah  hari ni genap 31 Tahun aku di Bumi Allah ini 
semoga hari-hari mendatang akan lebih baik, bahagia, murah rezeki dan dipanjangkan umur serta diberikan kesihatan yang baik 
InshaaAllah 

Happy Birthday Manja aka eima




sebenarnya aku tak sedar dan terlupa birthday sendiri 
seperti mana aku lupa birthday org lain dan org tersayang 
tatau nak cakap ape kat diri sendiri 
 
TQ enPanjang sbb bini awak dengan cukup comey dan romantis pagi tadi 
"hepi besday, hari ni awak dah tua dan nak mono dah" 
 
 
kah kah kah  (^=^)




10 comments:

rasp said...

HAPPY BIRTHDAY SIS!!!
semoga sentiasa di bawah lindungan kasihNya & beroleh keberkatan usia yang berlalu & berbaki..

~aSHa~ said...

hepi besday MANJA..ihihihi

semoga sentiasa comey sokmo dan lambat mono..ikikikikiki

syawalsimpsons said...

happy bufday eima....same date ngan syawal...

Puan Kutu said...

sweet ja ucapan.lmbt lagi no mono.setakat nk bg 3 4 org anak lg no hal punya!huhu

ohh kita sebaya!

Cho Zila said...

happy birthday...
jangan lupa usia bertambah maka kenalah kuat kita berusaha menjadi lebih baik dari dulu2...
samalah akak terlupa birthday sendiri.. biasalah tu dah tak seronok cam dulu2kan..

AnneRaini said...

hepi besday eima.. ramai betul org blogger besday hari ni.

Aty_Fared said...

hepi belated besday my fwen... hope usia yang bertambah melimpah kan lagi rahmat Nya pada ko..terus berada dalam kebahagian dan keredhaan nya.. insyaa Alah..

ooii.. panggil aku akak cepat..!! hahaha...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam eima
happy belated birtday uols
moga bahagia & sentiasa dalam lindungan Allah AMIN

ch@ said...

Happy belated birthday Manja,
sorry tau tahun ini takde kad birthday, tak sempat nak mengukir. sobs!

Lynn Damya said...

Salam, alahaiiii saye lambat wish pulak..happy belated birthday kak!! semoga apa yg dihajati termakbul ya, insyaAllah..aminn~

hahaha siap wish dah nak mono tu~ kelakar betul :p heheh