Thursday, March 26, 2015

Jakun Nampak Normah Medical Specialist Centre

aku rasa sekarang ni ramai peminat Drama TV 
tengah dok gile ngan Drama Teman Lelaki Upahan kat TV3 jam 7.00 pm tu kan 

aku ni jarang benor nak tgk drama Melayu 
tapi kebetulan nya time Ayah si EL eksiden masuk ke Normah Medical Specialist Centre Petra Jaya, Kuching 
banyak kan scene kat situ 
dan kebetulannya pulak dalam minggu yang sama Flight kami ke Kuching 
bila nampak Normah Medical Specialist Centre, Kuching waktu OTW ke Muzium Kucing
aku jadi jakun sikit 
kah kah kah 
terkesan dari drama tu
sabo je la 



amik gambar dari dalam kereta je pun 
 

nak kata aku minat sangat ngan drama Teman Lelaki Upahan tak la 
tengok gitu2 je ... tak ikut pun hari-hari 
kadang tak de buat pepe antara jam 7-8 pm tgk la 
klu tak ..tak tgk 
tapi sbb sblm fly ke Kuching ade tertengok scence kat NMSC ni 
terbawa-bawa plak 
kah kah kah

10 comments:

syawalsimpsons said...

aku pon perasan ngan hospital ni dalam citer tu

nuyui a.k.a miss YUI said...

arni cita tu last..huhu..

yui xlyn gak sbb layan korea tb9. hahah

Daddy Ziyyad said...

no komen..
sebab saya tak tgk drama melayu..
hahaha

wahida said...

aku tak follow drama ni nok...
so, tak tahu nak komen...hahaha..

Diana Rashid said...

drama ni saya tengok episod akhir je..tadi.jadi tak perasan pulak pasal hospital ni..hahahah

Ibu Lala said...

Layan bila dah hujung hujung. X suka nak layan dr mula. Besar jugak hsptl ni kan. First time tgk igt kan saje buat buat. Rupanya hsptl betul

♥TheOnlyFarah♥ said...

Alaa tak layan la citer nie..sbb ptg2 dok lyn drama hindustan..hehehe

LydSunshine said...

ooo.. kat kuching ke shooting drama tu.

LYAfrina said...

haha..penangan TLU tu...
nama hosp tu sgt rare.."normah"//

Pn Qema said...

TLU dalam ingatan.