Monday, March 2, 2015

Rezeki Fahim Menang Cabutan Bertuah di Sekolah

Hari ni aku bercuti
Jaga si Fahim di rumah sbb hari ni sekolah Fahim Cuti Peristiwa sempena
Mini Karnival Usahawan Cilik pada hari Sabtu lepas

Ok la meriah dan best juga karnival tu

Antara aktiviti di karnival ni ialah 
Sand art




Masing2 dgn karya yg dihasilkan ...good job
Semua aktiviti dan jualan di karnival sekolah fahim ni menggunakan kupon 

Paling mendapat sambutan adalah kereta kuda
Semua budak2 x lepas peluang nak naik
Budak2 kan suka aktiviti cam ni
Sekali naik seorang RM5
Ok la kan




Yang best dan ditunggu adalah cabutan bertuah
Banyak hadiah yg best2
Lagi pun cikgu2 pun pandai2 psiko anak murid beli banyak2 kupon untuk dapat hadiah cabutan bertuah
Ade hampers, HP, barangan elektrik dan basikal

Fahim hari2 sblm karnival minta duit nk beli kupon .....

 Ni antara kupon kami 
Termasuk ade yg parent kawan fahim bg sbb diorg ade hal x boleh nak tunggu untuk cabutan bertuah
fahim hanya bertuah 1 dari 10 kupon

Dapat hampers paling besar 

Alhamdulillah rezeki pada hari tersebut ....
tapi ade lg satu rezeki yang aku sangka tidak ade rezeki dan aku redha jika itu bukan rezeki aku....

Nanti aku ceritakan next entry .....


10 comments:

Nad MamaZN said...

tahniah fahim! ada ong la :)
alisya cam budak beso je skrg.. kemain bergaya..
apa agaknya rezki tu? x sabo nak baca next entry :)

Puan Awin said...

alhamdulillah, rezeki fahim...dapat hamper paling besar, bestnya ;)

Kakcik Nur said...

Alhamdulillah...

rezekilah tu. :)

Lynn Damya said...

Salam, whuaaahhh tahniah adik Fahim! Hahah...sy ni klw join lucky draw, mmg jarang2 sangat nak lucky nya..hihi~ lama xtgk kupon sekolah, haha..wow! rezeki apekah itu? xsabau nak bace..klw ade rezeki, insyaAllah jd akak punye..hihi :D

Ayu Jafri said...

tudiaaa hamperrr..dh nak sma tggi...hihihi

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam eima,
waaaaaaaaa
rezeki
sonoknya anak2 kan3

Azizah Green Line said...

tahniah fahim..muah rezeki dia..alisha comel

syawalsimpsons said...

aku perasan aritu sekoalh fahim ramai org...rupanya ada karnival yeee....

LYAfrina said...

tahniah fahim..
msti happy sgt

Kira Sakura said...

wahhhh tahniah fahim. bukan je fahim suka. mama pun mesti senyum sampai telinga kan hihihihi