Tuesday, April 28, 2015

Beli Ellfie Essence Skincare PERCUMA Lipstik Kiss Proof

semua sedia maklum yang sekarang Produk Ellfie Essence Skincare yang diasaskan oleh
memang tengah hot sekarang ni 
dengan harga mampu milik 
ramai yang dah cuba dan rasai sendiri kesan positif
paling penting ia selamat dan ada sijil KKM 

jom tengok sikit ape kelebihan dan perbezaan produk Ellfie Essence Skincare dengan produk lain yang ada di pasaran 

lagipun puasa dah nak dekat
raya bakal kunjung tiba 
siapa tak nak kulit cantik, gebu dan mulus dan menjadi pujian sanak saudara di pagi hari raya kan 
inilah masa yang cukup sesuai kita bertindak!!






Produk ini sesuai untuk:
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Semua jenis masalah kulit
  • Berkesan dalam 3-4 minggu (bergantung kepada jenis kulit dan hormon)
  • sesuai untuk semua peringkat usia 
Produk ini membantu masalah kulit dari segi

  • Masalah kulit tona tidak sekata
  • mengatasi dan menyembuhkan masalah jerawat
  • memudarkan pigmentasi
  • mengurangkan kesan tanda rekahan dan pori terbuka
  • membantu mencerahkan kulit
  • memperbaiki kulit kusam
  • kulit tidak berminyak
Produk ini tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON yang saat ini banyak digunakan oleh produk-produk kecantikan yang lain.  Zat merbahaya ini dapat menyebabkan KANSER KULIT.  Perlu diketahui ciri dari ubat yang menggunakan Mercury dan Hydroquinon biasanya bila pengguna memakainya, wajah akan menjadi merah dan dilarang untuk terkena sinar matahari.  Tetapi Ellfie Essence tidak demikian, dengan bahan semulajadi, Ellfie Essence selamat digunakan.


 
Kebaikan Ellfie Essence

Cleanser
Membersihkan segala kotoroan dimuka.  Kulit muka akan menjadi lembab dan tidak berminyak.  

Toner
Membantu kulit menjadi lebih lembut dan sekata. Menegangkan kulit muka dan menyegarkan kulit menjadi lebih lembut.

Night Cream
Membantu memulihkan wajah yang tidak sekata, menghilangkan kulit kering, membantu menyembuhkan masalah jerawat dan mengurangkan kesan rekahan dari pori terbuka.

Day Cream
Membantu menjadikan rona kulit sekata dan melambatkan sistem penuaan.  Melembabkan kulit sepanjang masa dan memudarkan pigmentasi.


Cara pemakaian Ellfie Essence

Day
Cleanser, Toner dan Day Cream

Cuci muka dengan Cleanser dengan menggunakan air yang bersih.  Selepas itu lap seluruh muka dengan towel yang bersih.  Sapukan toner keseluruh wajah.  Semasa kulit masih basah dan lembab sapukan Day Cream.  Selepas itu anda boleh menggunakan loose powder seperti biasa.  Tidak perlu menggunakan foundation.  Make up seperti biasa.

Night
Cleanser, Toner dan Night Cream


Cuci muka dengan Cleanser dengan menggunakan air yang bersih. Selepas itu lap seluruh muka dengan towel yang bersih. Sapukan Toner keseluruh wajah. Biarkan kulit kering seketika barulah sapukan Night Cream.
Mudah kan cara penggunaan..... cukup menarik kan ...aku pun dah teruja dah ni
nak dapatkan kulit yang cantik berseri dan Lipstik Kiss Proof percuma dan......

aikk ade dan lagi??
haaa nampak tu ... dan Free Postage ...
mana wei nak dapat dah la dapat Free Lipstik Kiss Proof ni dapat lagi penghantaran percuma 
memang jimat sangat ......zaman GST ni tau

sape-sape nak cantik berseri di pagi raya ini la masanya

Pn. Qema manis bershawl pink 


Whatapps :
019-2782041
Instragram
@qema214

11 comments:

Chekgu Azrine said...

Nk cuba jgk..tp bajet asik larik je.haha

Kopiolimauice said...

makin mebuak2 ni nk try produk ellfie ni ;)

MizzTina said...

akak pakai ni ke skang? makin cntik la pasni..

Diana Rashid said...

satu hari nanti memang nak try produk ni..tunggu yang pakai ni habis dulu..

syawalsimpsons said...

ko pakai ke beb

nuyui a.k.a miss YUI said...

baru tau jns ni..

+ e.z + said...

wah.... menarik. :)

aTieYusof Family said...

wahh menarik jg produk ni..:)

Kira Sakura said...

saya selalu payah kalau nak test produk ni. susah nak masuk dengan kulit huuuu

Puan Kutu said...

setiap ngan nour ain..tu pun Malas tempek.hahaha

hainom OKje said...

Bagi chance kat org muda gunalah....OKje ni hampir senja...pakai ajelah apo yg ado hihi....kang pakai kang....kalah pulak anak dara hihi