Tuesday, April 14, 2015

Gadis Separuh Bogel Selesa Berada di Tempat Awam

cuba teliti gambar-gambar di bawah 
cari keunikan dan kelainan dalam gambar-gambar tu
ape yang korang perasan








 haaa dah prasan atau belum ???






gadis cantik ni berani berada di khalayak ramai dan
di tempat awam hanya dengan memakai G-String atau Thong
dan selamber bergerak bebas tanpa seorang pun menyedari yang di hanya memakai G String
dan die juga mempunyai kulit yang sangat tahan sejuk


gadisnya hanya mengenakan G String dan lukisan jeans di kaki die 








hebat sungguh bakat mereka ini kan






sorang pun di dalam train ini tidak prasan pun yang die separuh berbogel di situ 
dan dia sangat selesa berada di tengah-tengah kepadatan manusia 
tapi akhirnya ada sorang lelaki perasan yang die hanya ber G string dan sempat amik gambar 
nampak sangat lelaki penuh perhatian melihat dan meneliti montot seksi gadis ni 
kalau tidak takan die boleh perasan sedangkan ramai yang tidak menyedarinya
.

hebatkan hanya teknik lukisan ini ia mampu membuatkan seolah-oleh real 
dan tak nampak pada pandangan mata kasar 
tetapi jika seseorang yang suka melihat aset tubuh orang lain 
dan tengok bersungguh kompom perasan ....hehehe


8 comments:

Diana Rashid said...

tapi kalau kat sini mesti dah lama orang perasan sebab orang kita ni kalau nampak ketatttt sangt memang ditenung nya sungguh2..tenung sampai puas..kalau kat sana mungkin pakaian nampak ketat gitu benda biasa je..

TeacherAzimah said...

Hehehehe..rare sgt entry ko kali ni iema hehehe

Hajar Shikin said...

singgah dan follow

Ikhlas Dari :
www.hajarshikin.com

syawalsimpsons said...

mula tu tak perasan sangat...lepas tu baru perasan....mmg real la

Kira Sakura said...

kalau ampa tak bagitau kmi mmg tatau kakakakaka

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam eima,
iols terkedu
tak tau nak komen apa he3 :P

LYAfrina said...

adoi..macam-macam

Lynn Damya said...

Salam, haaaa sy setuju dgn komen kak diana.