Tuesday, April 28, 2015

Alisha Bersukaneka ke Berdukaneka ni

25 April 2015

Hari Sukaneka Tadika Vonad 2015

diadakan di Padang Pusat Kejiranan Presint 16
kami sampai pukul 7.30am daftar dan terus sarapan di foodcourt 


mata dok meliar mencari mama
mama ngan Fahim menyorok .... kui kui kui


dah start menangis
langsung tak mau bagi kerjasama 
adui .....

tapi rumah oren tetap menjadi juara acara bawa telur dalam sudu berlari zig zag


mostly semua sebaya alisha menangis
boleh dikatakan semua 
hanya 3-4 orang  je yang cool dan steady 


Alisha mmg excited pada mulanya
tapi bila mama dah hantar die pada teachers 
dengan suasana yang sangat ramai 
dia dah start menangis cari mama 
1. sebab sukaneka digabungkan 4 cawangan termasuk bangi 
2. alisha tak jumpa kawan-kawan die sbb kumpulan ikut warna rumah ....so die cuak kot 

Teacher Amira bagitau yang alisha ni calon harapan 
sbb di tadika die sangat aktif dan lari paling laju 
tapi yang berlaku disebaliknya


tak pe la dik walaupun kamu menangis sesungguh 
mama, abah & abg ayim tetap bagi semangat dan bangga ngan adik tau 

hari isnin smlm kami bertiga berehat di rumah main kolam RM39.90 size mak bapak boleh tumpang berendam sekali sbb budak berdua tu cuti peristiwa

11 comments:

Nad MamaZN said...

sama mcm zakwan dulu.. sebak plak igt balik :(

AnneRaini said...

budak2 mmg gitu.. ade mak bapak mulalah buat hal..samalah mcm kasyah taun lps.. geram je igt balik..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

budak2 gitula..mgkn gak sbb bcmpur tak jumpa kwn biasa..huhuh

Nieyl said...

Singgah petang..
byk sekolah last week buat hari sukan..:)

syawalsimpsons said...

izz pon ada jugak....ujung bulan 5 ni...macam mana la gamaknya...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ima,
haaaaaaaaaaaaaa
tu berdukanaeka laaaaaa he3

+ e.z + said...

memang kan?
nampak je parents. mula la nak nangis ;p

Kira Sakura said...

mama pun kuat nyakat main sorok2 kehkehkeh btw tahniah alisha

nini said...

Hihi...tak biasa kotttt

Puan Kutu said...

alahai nangis pulak,.takpelah janji memang kan alisha!

hainom OKje said...

Aloooo siannya .....Nape budak comey nangis pulak ni. Takut ek ramai....
Mama pulak yg terlebih excited hihi