Monday, April 13, 2015

Ninja Returns @ Burger King | burger kegemaran Fahim



 Ninja Return s @ Burger King 
burger Fav Fahim sekarang ni 
maybe sbb roti burger tu hitam 
mmg buat ia sedikit unik
for me ok la rasa Ninja Returns Burger ni
sedap

dan cheesy fries 
mmg terbaik 

tak terlalu ringan dan tak terlalu berat 
mmg sedap la 
aku suka dan Fahim pun suka 
senang cerita satu keluarga pun suka

 budak moncit tak berbaju makan burger
kang bg pakai bj awal2 comot plak sblm sampai ke KAFA kang

 set Ninja Returns add on cheesy fries
untuk fahim tghari tadi 

aku take away je makan kat rumah ... jimat masa 
sbb pukul 2.00 pm dah nk ke KAFA dah






 bagi aku agak berbaloi ke Burger King 
sbb skrg ni dah ade pelbagai pilihan set dan add on yang menarik 

hersheys sundae pie tu pun sedap ... 




12 comments:

wahida said...

sana sini tgk org update kat ig pasal burger charcoal ni...

tapi aku pulak mcm seram tgk hitam gini...huwaaaaa...

syawalsimpsons said...

tak penah try lagi yg ni....tp burger king mmg banyak choice ok la kan

imie fatiema said...

assalamualaikum, ya allah mmg feveret burger king..dah lama nak try burger hitam ni.. tapi sekarang tengah dok diet atkins katanya.. nak kurus sikit hehe.. so sedang menahan nafsu pada segala jenis karbo.. sabo jelah..

imie fatiema said...

assalamualaikum, ya allah mmg feveret burger king..dah lama nak try burger hitam ni.. tapi sekarang tengah dok diet atkins katanya.. nak kurus sikit hehe.. so sedang menahan nafsu pada segala jenis karbo.. sabo jelah..

imie fatiema said...

assalamualaikum, ya allah mmg feveret burger king..dah lama nak try burger hitam ni.. tapi sekarang tengah dok diet atkins katanya.. nak kurus sikit hehe.. so sedang menahan nafsu pada segala jenis karbo.. sabo jelah..

Diana Rashid said...

anak2 saya tak mau makan..takut sebab kaler lain macam..

JR said...

Bila lapar semuanya jadi sedap..

Daddy Ziyyad said...

beger charcoal tu kan,tgh femes skrg ni..

dah lama saya tak ke BK ni..

Puan Kutu said...

wah sedapnya fahim makan..burger king sesuai menu lunch ringkas bila nak cepat

Kira Sakura said...

BK dah ada beger hitam tu ek. wahhhh teringinnnnn beger kaler hitam tu. nanti nak pegi cari lah

Kesuma Angsana said...

anak2 kalau bab2 burger ni mmg suka sgtlah depa !

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam eima,
pulun dia makan burger yer
sama macam anak iols
soka tak berbaju he3