Friday, May 29, 2015

Alisha Pergi Rombongan Tadika

29 Mei 2015

hari ni tadika Alisha buat rombongan di Putrajaya 
Lawatan di Taman Botani, Taman Wetlands dan Cruise Tasik Putrajaya

semoga perjalanan Alisha dan kawan-kawan dipermudahkan, selamat dan lancar
semoga anak-anak ini juga dengar cakap teachers 
InshaaAllah

ai mak-mak ni memang risau sikit 
almaklumla ini kali pertama Alisha ikut rombongan 

InshaaAllah akan jadi pengalaman yang berharga dan menggembirakan untuk Alisha

Fahim pun excited bila tahu yang adik die akan ikut rombongan 
sbb tempat yang menarik untuk budak-budak 
Taman Wetlands ...dapat tengok Hippo, Buaya dan bagi makan ikan
memang kami selalu bawa diorg ke sini tapi pengalaman pi dengan kawan-kawan tu lain kan 

Cruise Tasik Putrajaya ...waaahhh mama pun tak penah naik lagi tau 
Fahim is jealous .... icha naik cruise 
tak pe nanti kita naik ye .... mana check dulu harga tiket dan cara-caranya
nampak tu dah 11 tahun dok sini tapi tak penah naik cruise 
untung la Alisha 


mama doakan awak selamat dan  bergembira 


Tadika Icha sewa bas Nadi Putra rasanya 
akhirnya Alisha merasa naik bas 50 sen ni 



selamat bergembira mylil angel !!

full update rombangan alisha minggu depan selepas dapat semua gambar dari teacher's alisha
dan bagi full details mengenai rombongan budak2 ni 
lagi pun bahaya kalau ade penculik ke .... pedofilia ke baca entry ni 
tak pasal merisiko budak-budak comey ni 





14 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Rombongan sekolah memang seronok..
Pengalaman berbeza untuk anak2 walaupun kadang2 kita dah bawa mereka ke tempat tu.. Best nya..

Ahlam Miera Shafie said...

comel jer dia dlm bas.. hehehe

εïзmummyHazaεïз said...

Happy ikot rombongan..

yang baik said...

bestnya dapat ikut rombongan anak2 ...

aTieYusof Family said...

hihih...comel je dia..semangat kan ikut rombongan..kita ni mak lebih excited nya..:)

Nadratul Syazwana said...

Teringat pulak dulu sekolah rendah gi sini hahaha kenangan betul

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Puan Kutu said...

memang trip dengan kawan2 ni feel dia lain walaupun pergi tempat yg dah selalu pegi.mesti Alisha excited sangat

Diana Rashid said...

Mesti Alisha rasa seronok sanagt..pergi dengan kawan2 lain perasaan nya dengan pergi sama2 mak ayah,..

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum..
Saya pun risau masa lpskn anak pergi rombongan.. Nasib baik teacher Tadika bg jaminan akan jg sebaik mgkn barulah ada confident..

Comel bdk2 ni.. ^_^

Mar Mansor said...

comelnya diorang ni semua..respek kat cikgu cikgi yang jaga mereka..

Suria Lekatlekit said...

rombongan sekolah ni kalau tak dapat pergi dengar kengkawan cerita memang boleh nangis..

LYAfrina said...

waa..alisha pergi rombongan sekolah

Kira Sakura said...

kannn pengalaman tu berbeza. kalau dorang pegi dgn kawan2 dorg blh jadi lebih berdikari dan boleh masuk topik kalau kawan2 kelas sembang lepas balik nanti hihihihi