Friday, May 15, 2015

Gigih Mengesahkan Cukai | eFiling LHDNM

sedia maklum hari ni hari terakhir untuk isi efiling 
aku segigihnya dari semalam hingga hari ni menelefon LHDN dan mengisi efiling
talian sangat bzdan nasib baik web ok

kalau tak buat kang kena penalti plak 20% daripada jumlah cukai dikenakan
selamat membayar cukai

ok fine aku nak daftar Lembaga Zakat
mudahan rezeki lebih berkat dan terbuka luas 



7 comments:

Cik Puan Eka said...

Hihi husband kite pon busy kt opisnya dgn efilling ni.

Puan Kutu said...

kami negeri Kedah mmg ada potongan zakat melalui gaji..tp sy smp skang belum potong..padahal dah 4taun di Kedah.pelik!borang dah isi

Kira Sakura said...

sama macam Hrmis. kalau nak buat kerja tu sistem hang, down memang rasa macam nak baling je pc tu huuuu....

tengah kita rajin la nak down pun kan..

selamat mengisi efilling hihihihihi

Nieyl said...

Singgah pagi...:)
DILB tu mmg best kak...
tapi sye lebih suka drama kayu tu...sbbnya...hihi...rahsia... :P

Mar Mansor said...

suami je yang duk isi

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ima,
he3
iols rakyat marhaen yang tak kena income tax
cuma kena GStax :P

azizah green line said...

hehe xpernah buat pun..