Monday, June 8, 2015

Bergembira dengan Abah Tanpa Mama

8/6/2015

untung la budak berdua tu hari ni 
abah cuti hari ni abah rajin melayan karenah budak berdua ni 
ingatkan nk terjun kat private pool belakang rumah je tadi 
waktu lunch enPanjang cakap petang ni "jom kita mandi kolam"

mama bekerja di pejabat sebab risau kerja tertunggak dan kerja urgent yang perlu diselesaikan dan perlukan tindakan boss segera 
tapi boss pulak ada kes kecemasan perlu ke balai polis 
kalau ku tahu ku cuti hari ni .... ceh betui la 



mandi-manda di kolam renang Presint 16 









18 comments:

lieyalatif said...

ehh ni port kolam lieya selalu pi sebb kelas anak2 kat situ heheheheheeheh......

senang jek nak bagi anak2 hepi kan...bawak le mandi pool...kompom riang ria sepanjang hari anak2...

Nieyl said...

nieyl pun hampir² nak ke situ aritu..
sbb hujan lebat sgt pagi tu...
lgsg x jadi nak pergi/....

Nad MamaZN said...

mama keje leklok k.. hehehe..

Lynn Damya said...

Salam, hahaha quality times with daddy lah ni yee~ kesian mama dia kena kerja pulak..hehehe

Kira Sakura said...

bestnya ada pool private. ktorg menumpang pool bandaran aje hihihihi

eima said...

@Kira Sakura

kira private pool tu ...pool yang ai kena pam la .... hahahhaha

Mar Mansor said...

seronok ye mandi kolam..
cuti dah lama..kerja pon banyak tertunggak..ha..cepat kasi setel..

AnneRaini said...

kami dah lama tak bawa anak2 mndi kolam.. asal ptg je hujan... huhu

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

bestnya anak2 mandi kolam ye..anak2 saya pon pntang jumpe kolam..hahaha..nway, aritu saya naik cameron cuti sekolah hari selasa..so tak jemla ..hihi

LiYa HaNiF :: said...

selamat berkerja ye mama.... :)

syawalsimpsons said...

seronok bebudak berendam yee

EZAN IDMA said...

best pulak tengok budak2 berendam. rasa nak join hahaha

hainom OKje said...

Yelah....kang bercuti, tp kerja melambak, mana hati tenang....ye dak. Ni yg dekat Alamanda yeh Eima

Daddy Ziyyad said...

berapa tiket kat pool presint 16 tu ye?

Diana Rashid said...

kesian...pendam perasaan je la kat tempat kerja tu..hahahahah

Ibu Lala said...

Dah lama x bw anak anak mandi kolam. Dorang pun x request. Mandi kolam kat rumah je la. Kolam plastik.

Puan Kutu said...

sukalah bvudak berdua ni dapat berkubang..untunglah Abang rajin melayan.mama sabaq no..haha

LYAfrina said...

budak2..jumpa kolam kemain syok lg kan