Tuesday, June 16, 2015

Klebang Original Coconut Shake Melaka | freshnya air kelapa


balik dari melaka tu kebetulan ternampak gerai Klebang Original Coconut Shake yang cukup terkenal ni 
dah berkali ke melaka dan berkali nampak gerai ni sekali pun kami tak teringin nk try 
kebetulan lalu ari tu gerai ni kosong je 
enPanjang uturn balik ..kita try Coconut Shake ni 

tapi lepas aku beratur ...makin ramai pulak orang datang kebanyakan plate no S
siap ade mokcik bertudung bertindik hidung selamba badak je potong Q aku 
aku tau badan awak pun ala-ala badak tapi jangan la selamba badak je ...adui la 

tak pe ... tak pe tak jejas kan mood aku pun

beratur kereta no plate S kat sini 


mokcik selamba badak tersebut .... kih kih 
ade plak sipi2 gambar die 
bak pe dah tua-tua nak tindik hidung mok cik oi ..ngeri tau ai nengok 

for me ok la harganya .. tak mahal pun 
kat KL ni lagi mahal 
kat Klebang Original Coconut Shake special ni baru RM 2.70
klu belah sini RM 3.00 - RM3.50

tapi ai tak berapa suka sangat ngan coconut shake sebab ade rasa kelapa hancur yang kasar tu 
rasa cam serdak ... nak terbatuk tiap kali sedut ...

tapi rasa air kelapa muda kat sini mmg fresh dan original 
sedap ....pure je 

shaklee boy with the klebang original coconut shake special






dari pukul 8 tadi aku dok nak menaip .. tak jadi-jadi ... hahaha 
dah pukul 11.00 baru dapat menaip ..sabo je la 

12 comments:

dalila said...

pernah ke sana tapi x singgah... ramai sunggguh org beratur :)

hainom OKje said...

Femes tempat ni. Sana sini duk sebut tempat ni tp okje tak pernah singgah pun....tak habis habis duk beli kat depan TNB tu ha hihi

::NureeN:: said...

ngidam lama dh tp x tau la bila bleh smpi
yg serdak2 isi nyoq tu la sedap weeiiiii

Bunda a.k.a KN said...

Bunda baru sekali ikut rombongan ke Melaka....
Salam Ramadhan Al Mubarak.

azizah green line said...

banyak kali pergi xpernah singgah..hahaa rugii!

Nad MamaZN said...

sedapnya sedapnya sedapnya!

teringin nak pegi tp tak terpegi lg huhu!

geram btul nengok si fahim ni.. berisi sungguh dah skrg ni ;)

aTieYusof Family said...

alah..belum pernah cuba lah..tapi ramai kengkawan yg tulis entry ttg coconut shake ni.. mesti sedap & nyaman bila minum...:)

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

feberet aku nih

Puan Kutu said...

memang popular coconut shake klebang ni..nak beratur panjang tu yg malas tu..demi coconut shake daku pun rela.haha

LYAfrina said...

klo ade rezeki..next year nk k melaka.. leh k sini juga..
kalo air kelapa ori tu mmg best la..sejuk tekak.. ada y jual, air klapa campur gula..sgt x besh... huhu..rsa air gula dh atasi rsa air klapa tu

LiYa HaNiF :: said...

tak pernah pergi lagi mnm coconut shake klebang nie... nnti kalau pergi melaka blh le try hehe

Kira Sakura said...

pernah rasa masa dekat PD dulu, tapi bukan la kedai yang ampa war2kan tu dulu ekekekekeke :p