Saturday, June 27, 2015

Serunding Kelantan Dijamin Sedap

Hanya tinggal lebih kurang 20 hari lagi kita akan menyambut syawal...kemeriahan telah terasa...
Shopping complex sungguh meriah ... semua pakat keluar mencari baju raya....

Kuih-kuih raya pun ramai yang dah tempah
Kebanyakkan persiapan raya ramai yang dah start beli sejak gaji masuk..

Serunding untuk makan dengan ketupat di pagi hari raya korang dah beli ke belum??
Kalau hilang selera di pagi time sahur makan dengan nasi panas-panas pun membangkit selera

Kalau belum mai aku nk promote serunding homemade Kampung Laut Kelantan oleh Puan Alia seorang ibu tunggal yang mencari pendapatan dengan menjual serunding dan produk makanan lain  yang berasaskan serunding 


 Serunding Daging

Serunding Ikan


Serunding Ayam



Mini Popia

Mini Karipap



Produk : 
serunding daging tempatan 250 gram RM18 serunding ayam 250 gram RM18 
serunding ikan 250 gram RM12 
mini karipap RM32 sekilo 
mini popia RM32 sekilo


Untuk order boleh hubungi puan alia melalui whatsapp 0129218016 atau boleh jengah ke blog  atau FB pn Alia

Marilah kita sama-sama membantu Puan Alia seorang ibu tunggal ...tambah-tambah nak raya ni banyak nak guna duit dan untuk membesarkan anak-anaknya. 

Apa ertinya syawal jika kita melupai dan mengabaikan kesusahan orang lain....


2 comments:

Puan Kutu said...

sedap ni serunding..tmbh2 buat popia simpul..popia tu yg macam dalam gabar..karipap mini...kup krap kup krap kunyah tak sedar habis sebalang

Lynn Damya said...

Salam, wahhh serundinggggg sedapnyaaaaa!!!