Monday, June 29, 2015

Tarikh Tukar Duit Raya 2015



seperti tahun-tahun lepas aku akan share tarikh tukar duit raya di Putrajaya 


jom kita tengok tarikh-tarikh tersebut


Tarikh Tukar Duit Raya di Putrajaya 2015

Bil.
Bank
Tarikh Mula Pertukaran Duit Raya
1.     
BIMB
29 Jun 2015
2.     
Bank Muamalat
29 Jun 2015 (pemegang acc shj)
3.     
Maybank Berhad
30 Jun 2015 (9.15 am – 12.pm)
4.     
AmBank
1 minggu sebelum Raya
5.     
CIMB
2 minggu sebelum Raya
6.     
Public Bank
30 Jun 2015
7.     
Bank Rakyat P.8
29 Jun 2015 (8.15am – 12.00pm)
8.     
Bank Rakyat P.15
25 Jun 2015
9.     
Bank RHB
Belum ada maklumat
10.  
BSN
Belum ada maklumat
11.  
Affin Bank
29 Jun 2015


kebanyakan bank di Putrajaya dah start pada hari ni 
sesiapa yang dah ada cash boleh terus gerak ke bank-bank yang berkenaan untuk tukar duit tengah hari ni 

harap bank hari ni tak sesak 

Jom pi Tukar Duit Raya dan selamat beratur


10 comments:

julia jamaludin said...

thanks for sharing dear :)

syawalsimpsons said...

KALO AKU g TUKAQ DAPAT KELEBIHAN TAK...kikikikiki

lieyalatif said...

nice info beb...lieya dah skrin shoot bagi kat encik laki hahaahahaha...die jek laa tukang q tukar duit....lieya kirim jek laa hahaahahahaha

Lynn Damya said...

Salam, wahh TQ kak! Even sy xduk Putrajaya, tp lebih kurang same lah kot mase dgn bank kat sini..haha

Chekgu Azrine said...

tq sharing...
nasib baik ceq ada kakak ipar keje bank..kiki..
senang tukar kirm kat dia jek..
setiap tahun camtu

Dkna Abza said...

baru semalam tanya suami.. nampak gaya, esok kena p tukar cepat2

Diana Rashid said...

kat sini tak tau la pulak ada tarikh2 dia..ke sama je?

Nad MamaZN said...

aritu papazakwan kata nak p tukar duit raya kt putrajaya. kite cakap, nnt.. tggu eima update kt blog dulu tarikh2 bleh tukar.. haaa dah ada ni trus screenshot kasi kat dia haha

SalbiahM said...

tips:suruh encik somi tukar duit dengan amil zakat kat surau.diorang ada banyak..saya selalu buat gitu.tak payah nak ke bank.. ;)

Aty_Fared said...

nak kene ingatkan laki aku nih.. memanjang nya dah hujung2 nanti baru tehegeh2 nak tukar..dah tak de wit pecah nya dah..