Monday, July 13, 2015

Tarikan Terbaru IOI City Mall | Back to Jurassic & Cincin Emas yang Hilang



nak cerita minggu lepas aku tak sempat nk tulis entry pun 

lepas keluar dari kedai emas 
kami terus naik level 1 atas tesco IOI City Mall
bawa budak-budak ni ke Back To Jurassic
harga tiket RM5 per ride duration lebih kurang 5 minit per ride
tapi ok la budak-budak suka 





 yang ni tak boleh bergerak tapi goyang-goyang je 
keluarkan bunyi dinosaur yang kuat .... boleh buat budak kecik histeria kejap ....

Fahim dan alisha suka naik yang ni 



luas jugak la kawasan untuk budak-budak2 ni pusing-pusing 
janji budak-budak happy kan 


dan di sini la CINCIN alisha hilang 
tatau la mana die campak kan

waktu keluar dari kedai emas tu masih di jari 
di saat aku lepaskan die masuk ke sini masih lagi di jari 
dan abah die yg dok follow die naik ride ni pun sahkan masih di jari 
aku syak waktu die turun dan keluar dari park ni 
mungkin time tu die ade main-main cincin di jari manis tu kot 
pastu berlari-lari mungkin tercampak 
dah pusing-pusing cari tak jumpa
staf park ni jugak tolong cari angkat tayar-tayar dan deco kat situ 
tak jumpa 

tak pe la .... redha  mungkin takde rezeki 
lagipun time tu sungguh terlupa nk baca doa barang hilang ... memang ada dalam HP tapi tak teringat langsung nak buaka bila dah balik rumah baru baca 

tak pe ye adik Icha nanti awak besar sikit mama beli ye 
bila awak dah paham dan pandai sikit ye 
sekarang ni mama beli yang awak tak boleh tanggal sendiri ye 
sebelum raya ni kita beli subang emas raya baru nak tak ....










7 comments:

eintan nurfuzie said...

jurascic park

Shahida Dzulkafli said...

xde rezeki...
Eh.. ada eh taman nie.. Bolehlah bawa anak nanti gi sini...
Masa sha pergi awal tahun aritu xde lagi..

Nad MamaZN said...

kami tak penah masuk lg ioi city mall ni.
takde rezki.. in shaa Allah akan ada rezki yg lain nnt..

Lynn Damya said...

Salam, adui cincin pulak yg hilang ye..budak kecik bagi gelang2 or cincin2 biasa je lah kak..sayang kalau hilang..xde rezeki, kan..
haa sini pun ada taman dinosour tu tp dkt aeon jusco..tp xmasuk pun, hehe

nik ros said...

tak ada rezeki kan. tak pe. nanti beli yg lain :)

LYAfrina said...

suka la leh naik dinasor tu...

ermm..xpelah, klo dh bkn rezeki kan

Sweetmama said...

zaquan n ziqry pun skrg kalau g ioi mesti tuntut nak naik dinosour ni, lgpun kami kalau g ioi mall mesti pergi padini concept store, dinosour tu belakang padini concept je..