Tuesday, August 11, 2015

Feeling WAHM memang best

Update di depan pintu pagar sekolah fahim
Hari ni aku mc sebab x berapa sihat
Lepas makan ubat tadi badan dah rasa segar 
Terus buat kerja rumah memasak
Feeling WAHM = work at home mother

Dah siapkan lauk kegemaran Fahim dan lauk aku dan enPanjang

Kurma' ayam
Snap dr dlm kuali


Fahim sejak dah sekolah ni dan minum meal shakes dah banyak dah pilihan lauk dan makanan yang dia makan
Kalau x dulu dia cuma makan nasi putih lauk sup dan ikan/ayam goreng
Mee/bihun sup/goreng

Sekarang dah banyak dah request
Tomyam 
Kurma'
Masak lemak kuning
Daging kicap
Macaroni goreng
Carbonara
Speghetti

Dan byk lagi 
Meal shakes shaklee memang banyak membantu anak-anak aku kekal sihat dan cergas di samping menambah selera makan diorang



Nak tau lebih lanjut mai pm eima 0129220376



Note: aku pubslish cite ni semalam ... tapi hari ni pun tak keluar kat dashboard blogger bak pe tah ... lahai .....

11 comments:

Nieyl said...

Salam...
Singgah pagi di sini..
kembali BW..=)

Eintan Nurfuzie said...

singgh sni
GiveAway Sketch Picture By Eintan Nurfuzie
Nak Sketch Pic free?
Jom test luck korang kot kot terpilih
dan berita baiknya, terbuka untuk blogger, faceboker dan instager..
http://www.nurfuzie.com/2015/08/giveaway-sketch-picture-by-eintan.html

Mar Mansor said...

nape ye mealshake lama-lama dia keras?

lieyalatif said...

seronok tgk anak2 nak makan kan ma.....mcm dayyan pun skrang ni napsu makan leh tahan..sejak2 lieya tukar susu friso ni...nasi satu senduk, kuah asam pedas licin die bedal....heheheehe

wahida said...

lama tak makan kurma ayam...

Ibu Lala said...

Kalau beli dapat harga ahli x

LYAfrina said...

asya lak cba bg mealshake, tp dia tak nak..xtau nk buat camne.. ssh sgt pksa dia mkn sesuatu y dia x suka..

Syah said...

Hai,assalamualaikum,

saya jual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank...dn etc
jemput lawat blog saya

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

dan ig saya

@nurnasuha96_

whatsapp : +60196117811

eija_sweetmama said...

mama dia pndai masak..sbb tu anak² pun pandai request suruh mama dia masak itu ini..hehe..

k.eija minggu ni plk feeling WAHM..seminggu tu cuti jaga Zaquan, mmg bila dok umah tugas pertama fikir nak buat ialah masak utk anak² makan, lps tu br senang hati nak buat kerja lain.

Lynn Damya said...

Salam, hoho sedapnyeee kak lauk kurma tu..baru ku tahu ape maksud WAHM tu..haha

Kira Sakura said...

wahhhh bagus Fahim, dah ada peningkatan. kita pun tak boring nak masak menu sama je dekat dorang kannn