Tuesday, September 22, 2015

Alisha di Kelas Memasak


aktiviti di taska Alisha hari ni sempena Program Cuti Sekolah
kanak-kanak riang tu buat bread pizza
mesti suka sangat Alisha ni 
nampak gembira sangat 

teacher share di dalam whatapps group gambar anak-anak 




mood baik hari ni 

Alisha's bread pizza

sama macam mama selalu buat tapi mama tak pernah bagi peluang diorang mencuba 
sebab anak-anak leka di depan baru mama sibuk di dapur 

program-program macam ni memang buat budak enjoys kan 
esok agaknya aktiviti apa la ... 



7 comments:

Ibu Lala said...

Best kalau ada aktiviti mcm ni. Dapat manfaatkan cuti sepenuhnya

Qhaifa Nur said...

Bagus taska ni...ank2 pasti suka masak2...
Lps ni mama blh relaks...

anak denesor said...

wah mcm2 da ade taska skrg yea..bgus la aktivit terluang mereka

nuyui a.k.a miss YUI said...

sronok ada aktviti cmni..budak2 suka..

LYAfrina said...

bestnyer alisha...

azizah green line said...

bagusnya tasa camni. budak2 pun banyak aktiviti!

Kira Sakura said...

selalu kita buat senyap2 sebab nak bagi kerja cepat siap kan huuuu