Monday, September 7, 2015

Hari yang memerlukan ketabahan

Hari jumaat lepas.....
Pc aku dah rosak....masih dalam warranty pengeluar.... harap cepat la dapat dibaiki atau ditukar ganti

Hari ni pulak .... mampu dah blocked blogspot
Aduhai......

Takpe HP kan ade
Tak pe....

Pi mengadu dengn bos pc meletop
Bos bagi pinjam laptop
Laptop sendiri malas nak angkut dari rumah
TQ la boss

Harap aku mampu blog walking satu persatu blog fav dengan tabah.....
Guna HP ....payah nk buka 10 tabs dalam satu masa

Jom zikir Ya Wahab
Zikir murah rezeki 
Dan sedekahkan Al Fatihah kepada ibu bapa samada masih hidup atau telah meninggal, suami dan anak-anak dan para pelanggan kita.

6 comments:

Nieyl said...

singgah pagi...
untung...bos baik hati :)

Lynn Damya said...

Salam, huh kak pc meletup, hihi..nsib dpt pinjam laptop..
psl block blogspot tu, laptop sy dulu camtu, siap dgn FB dia blocked..dia tulis web2 tu xde dlm private connection entah ape ke benda entah...nasib pas format elok..haha

Nad MamaZN said...

kat ofis je ke yg xleh bukak blogspot tu? kay ibuhadif pun kata xleh bukak gak

aizamia3 said...

Bertabahlah.. tapi bila blogspot kena block.. eemm.. rasa macam tak lengkap pulak aktiviti seharian.. hehehe...

Fendi Rocka said...

sedaplah blogwalking guna pc pejabat sampai meletup dibuatnya

Kira Sakura said...

sama la kami pun tak suka bw kat hp. rasa tak puas dan susah nak tab window wuuuuu