Wednesday, September 23, 2015

Huru-hara sehari sebelum Raya


2 kanak-kanak kecil yang menghuru-harakan mama hari ni 
malas nak cuti sebab bos kerja 
dan hujung tahun nak pi bercuti panjang 
jadinya pening pun pening la ....
nasib baik hari ni pejabat dah sunyi dah 
ramai yang dah balik kampung 

korang balik raya tak ??
kami raya di KL je 

Selamat Hari Raya Aidil Adha kepada semua pembaca blog Mysweetzlife 



6 comments:

LYAfrina said...

salam aidiladha jugak..

kita duk kat kampung dah..hehe

anak denesor said...

saye x balik..huhuhu kene keje jumaat..sobbing

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum eima,

Selamat Hari Raya Aidiladha.. Saya tak balik kampung. Sambut raya di bandar.. Masak dan makan dengan family sendiri. Pastu jalan-jalan memenuhi masa cuti.. ;-)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

azizah green line said...

salam aidiladha kak

Kira Sakura said...

ktorg pun ingat nk raya kat alor setar je aritu tapi last minute tukar plan balik kampung jugak :D