Tuesday, September 29, 2015

Mama's Army Turn 7 Today

29/09/2015

 Adalah ulang tahun kelahiran Muhamad Adib Fahim yang ke 7
Alhamdulillah Fahim membesar dengan sihat dan sempurna 



Happy Birthday Fahim 
mama, abah dan Icha sayang fahim 
kami beruntung sebab ada anak dan abang macam Fahim 
yang sangat baik, mendengar kata, penyayang dan berhati lembut 
Mama doakan Fahim membesar dengan sihat dan berjaya dunia akhirat 

my big and hansome boy 


Gambar terbaru Fahim semalam 
semasa keluar makan malam untuk raikan 



Note: aku nak keluar pi sekolah Fahim kejap nak hantar goodies bag kat kawan-kawan kelas Fahim

12 comments:

Eintan Nurfuzie said...

happy besday hero!

Jemput singgah blog Nurfuzie.com
Entri promosi Tawaran Iklan di Blog Nurfuzie.com Serendah RM10
dan entri ini Malaika Oil - Produk Semulajadi Terbaik Untuk Kulit Anda

Nad MamaZN said...

hepi bday fahim!
berisi fahim skrg, gud, gud..
moga jadi anak soleh ya!

Nieyl said...

Happy birthday fahim...:)
semoga menjadi anak yang soleh di dunia dan akhirat...

lieyalatif said...

SELAMAT HARI LAHIR HENSEM BOY!!!

may Allah bless u...jd anak yg sihat, bijak dan soleh...amin....

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

eh fahim dah gemsss
hepy besday abam

aTieYusof Family said...

Happy birthday Fahim... moga sentiasa dlm lindungan Allah.. hensem anak teruna ni..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lahir syg.. moga mnjd anak yg soleh ya..aamiin

♥TheOnlyFarah♥ said...

Amin..semoga apa yang eima hajati untuk Fahim tue akan dimakbulkan oleh Allah SWT..=D

rozie rahman said...

hepi besday fahim! dah bujang dah dia..hehe

Puan Kutu said...

Dah besar dan hensem fahim..sat je ka masa bjalan kita pun makin tua

Lynn Damya said...

Salam, semoga Fahim jadi anak yg soleh dan dgr ckp ibu ayah..aminn~

Kira Sakura said...

besar dah Fahim. dah jadi anak bujang!!!