Monday, October 26, 2015

Bergaya ke Pejabat | Dorothy Perkins

Salam!
Aku rasa ramai yang mencari baju kerja yang cantik, bergaya, trendy dan tampak segak untuk bebas bergerak dan selesa untuk ke pejabat? Bagi mereka yang sedang mencari pakaian Pakaian Pejabat, plus suka beli secara online, mari aku tunjukkan few design Pakaian Pejabat Dorothy Perkin yang dijual di Zalora kali ini.


Pakaian Pejabat Dorothy Perkins



Kelihatan bergaya di pejabat adalah kemestian bagi semua wanita bekerjaya terutama sekali mereka yang sentiasa berhadapan dengan pelanggan dan orang awam. Biasanya pakaian seperti baju kurung, kemeja dan blazer hitam merupakan antara jenis pakaian yang kerap menjadi pilihan para wanita untuk ke pejabat. Tidak dinafikan bahawa berikut adalah jenis pakaian pejabat yang paling ‘selamat’ dipakai tetapi kelihatan terlalu ‘biasa’.  Wanita bekerjaya hari ini seharusnya kelihatan lebih bergaya dan bijak memilih koleksi pakaian yang terkini agar kelihatan lebih menyerlah di tempat kerja.  Oleh kerana itu, jenama antarabangsa Dorothy Perkins kini menawarkan koleksi pakaian pejabat Dorothy Perkins Online untuk para penggemar setia jenama ini yang juga merupakan golongan wanita bekerjaya.







Koleksi outerwear atau blazer seperti berikut merupakan alternatif terbaik untuk menggantikan koleksi blazer hitam yang kerap anda gayakan ke pejabat.  Dengan rekaan yang lebih moden dan penggunaan fabrik yang lembut, anda akan berasa lebih selesa seharian di pejabat.





Atau anda juga boleh keluar dari zon selamat dengan menggayakan koleksi blazer bermotif corak bunga seperti ini untuk penampilan yang lebih ceria dan bertenaga.  Tenaga dan aura positif memberi impak yang besar dan kuat terhadap pekerjaan dan penilaian terhadap terhadap kerjaya kita.  Sebab itu pakaian memainkan peranan penting dalam kerjajaya kita.  Kita boleh dinilai dengan penampilan sama ada kita seorang yang kemas, berkebolehan atau sebaliknya.





Begitu juga dengan pelbagai koleksi blouse dan kemeja yang berkualiti dengan rekaan corak dan pelbagai pilihan warna yang menarik. Anda juga boleh padankan koleksi blouse ini dengan memakai seluar slack atau skirt labuh. Tampak manis dan bergaya.




Dan untuk wanita yang ‘daring’ atau berani untuk tampil lain daripada yang lain, koleksi jumpsuit seperti ini juga boleh anda gayakan sebagai pakaian ke pejabat.  Nampak smart dan lebih berkeyakinan dengan menggayakan koleksi dari Pakaian Pejabat Dorothy Perkins.






11 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

jumpsuit tu mcm best je.. yui xde lg koleksi gitu..hihih

Norma NML said...

nice :)

syawalsimpsons said...

cantik semua...

Nieyl said...

nice :)

Puan Kutu said...

suka yg jumpsuits camtu.kita pkak memang tak sesuai la kan..suka tgok kt ig yg budak2 punya style jumpsuits corak2 cmni.nk belikan cik pia rasa cam tak berbaloi je..mahal.hehehe

Cik Puan Eka said...

Semua cantik
Grrrrr. Hahaha

Diana Rashid said...

cantik2 semuanya..zalora ni kalau untuk beli baju memang banyak pilihan cantik2..

Lynn Damya said...

Salam, wuwuwu aku sukaaaaa sgt koleksi Dorothy Perkins ni tau..casual tp santai je..geram tgk aihh~ haha

Khai♥Rin : anies said...

cantik2 belaka

azizah green line said...

semuanya cantik kan!

hainom OKje said...

Ayooo semua mcm tak kena dgn badan mak yg debab jer ni...
Ko mesti cantik Eima kalau pakai....ko kan mcm model gitu