Tuesday, October 27, 2015

Berhujung Minggu di Rumbia Resort Villa, Paka

24 - 25 Oktober 2015

Percutian hujung minggu di Paka, Terengganu 
tiba-tiba terasa nak makan keropok lekor dan sotong goreng tepung pula 
moh la kita ke Terengganu 

kami menginap di Rumbia Resort Villa, Paka Terengganu 
nak tengok bagaimana resort ini boleh baca review di bawah

untuk kali ketiga rasanya

so far so good la Rumbia Resort Villa ni 
penginapan yang selesa, luas dan bersih 
budak-budak gembira sebab dapat bermain, berlari-lari satu keluarga berkumpul bersama 
memang best la ..kalau hotel ruang bilik kan agak terhad walaupun pilih bilik jenis connecting


budak berdua ni jarang kami bagi kebenaran mandi kolam 
tambah-tambah bila ramai orang 
tapi pada hari kejadian tak ramai orang menginap mungkin belum cuti sekolah dan sekarang ni minggu peperiksaan ... orang belum start pergi bercuti kan lengang la resort ni 

budak berdua yang asyik buat aksi melompat terjun kolam 


kemain abang Fahim .... main...main juga jangan lupa yang kamu tu ada peperiksaan minggu ni 
Fahim yang gembira bercuti tapi kena paksa ulangkaji pelajaran 
nasib la kan ... bercuti, bergambira tapi pelajaran tetap kena ingat 

Semoga Fahim dapat menjawab peperiksaan minggu ini dengan cemerlang dan tenang.
hari ni paper BI dan PI
Good Luck Fahim !!

11 comments:

~aSHa~ said...

mmg ko suka p paka kan kan kan...ihihii mesti ada sweet memory tu...

akk pernah gi rumbia ni..mmg seronok..rumah banglo2 kan..

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

entah... tade tempat lain nak pegi..
ahahahah...
rajin btui pegi belah sana

FieDaN said...

hai... salam perkenalan ye.. ;)
Nice blog.. =)
Done follow..
Follow me back.. ^_^

Nad MamaZN said...

x jauh ke? tdo 1 mlm kan? bestnya la hai..sonok.tgk fahim ngan icha tu..

nusha fasha said...

lamanya yui x p bercuti..huhuhu..jeles tgk..

Lynn Damya said...

Salam, hahaha best betul kau kak..tetiba terasa je terus sampai ke tempatnya..seronok tgk budak2 tu happy mandi kolam..haha..kak, bulan Jan next year save date ya, nak jemput pegi wedding sy kat Jb, kalau sudi lah..hahaha

Eintan Nurfuzie said...

beshnya tempat dia

Jom terjah Blog Nurfuzie.com
Mencuba nasib di Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
dan sudi2 lah join Pencarian Bloglist Nurfuzie Dot Com #2

Khai♥Rin : anies said...

seronoknya mandi kolammm

aTieYusof Family said...

seronok anak 2 mandi kolam.. cantik juga tempat ni... :)

azizah green line said...

bestnya! rajin betul kak eima ni jalan2

hainom OKje said...

Layankan ajelah mama ko ni Fahim....bawak bercuti pas tu kena study...potong betul hihi