Thursday, October 22, 2015

Beriadah dalam Jerebu dan Promosi Air Asia Serendah RM29

18/10/2015

hari sabtu lepas tak perasan pun yang kat luar dah jerebu teruk 
kami sepanjang hari dok dala rumah je tak keluar-keluar
dah keluar rumah baru nampak yang cuaca amat tidak sihat 
anak-anak dah asyik sebut "ala...ala"
kesian punya pasal ....kami bagi la juga walaupun sedar dengan keadaan cuaca dan risiko-risikonya 

dulu mungkin aku akan bantah 100% sebab tahu keadaan Fahim yang memang ada asthma 
sejak Fahim amalkan SHAKLEE dan memang nampak perubahan sangat ketara 
aku berani bagi kebenaran tapi untuk jangka masa yang pendek sahaja. 
walaupun 95% bebas dari asthma tapi risiko kesihatan lain yang disebabkan jerebu tetap ada kan 
kena ambil kira juga perkara tu
nak info dan maklumat lanjut boleh PM eima 0129220376

beriadah di dalam jerebu...korang jangan tiru ..sangat berbahaya ni 
risiko tanggung sendiri 

meluncur laju di laluan curam 
jangan tiru aksi bahaya ini ...tak pandai control memang tersagat lutut

jerebu yang kelabu 


Alisha yang gembira 


abah rajin melayan budak berdua ni 
tarik jangan tak tarik 

semua kualiti gambar tak cantik sebab kelabu begini 
sebelum siapkan anak-anak dan berjanji nak bawa diorang beriadah kena pastikan cuaca di luar elok 
musim jerebu sekarang ni kejap elok kejap teruk 


masa macamni la rasa mcam nak bercuti kat negara yang tak dilanda jerebu ...rindu dengan langit nanbiru dan mentari  yang terang tambahan pula sekarang ni Promosi Air Asia Serendah RM29
jangan lepaskan peluang untuk buat tempahan sekarang


13 comments:

syawalsimpsons said...

nak try la air asia ni..

syawalsimpsons said...

nak try la air asia ni..

aTieYusof Family said...

Crazy sales Air Asia kan.. kena plan cuti2..
tapi tulah..risau plak sebab ringgit masih jatuh... huhu...
bagus plak Shaklee yg Fahim makan, dpt kurangkan asthma..

Kira Sakura said...

jerebu bukan anak je lemas berkurung kita pun sama >.< tula sebelum berjanji kena selak langsir tengok luar dlu. budak2 ni bila kita dah janji memang pegang betoi2 nak tak nak terpaksa redha je lepaskan huuuu

thanks doakan uwais :)

Khai♥Rin : anies said...

Sesekali keluar kan... terperap je mmg x best

Nad MamaZN said...

jaga diri k!

Lynn Damya said...

Salam, alahai kesiannya...budak2 pun dh boring kan..hope semua kat sana sihat2 je..aminn :D

Puan Kutu said...

Budak2 kan kita yg tua ni pun dok terperuk ja dalam rumah memang boring.aiman semalam pun tak bg pegi playground dh muncung sedepa..utara memang teruk betul cuaca sehari dua ni

mama tisya said...

ati2 beriadah dlm jerebu..oh lama tk tgk sales airasia

**nk tau psl contest kt ig..kdg2 kwn tagged..kdg2 kita tgk geng yg suka join contest join..so join la jugak tkpn mmg kita follow ig yg ada mcm2 kdg2 diorang ada wat contest

nuyui a.k.a miss YUI said...

sesekali xpelah kuar kan..

tp skg mmg bahaya.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Qhaifa Nur said...

cian kat ank2...sbb jerebu dduk rumah..
kita org dewasa pun x tahan eima..gatall

Eintan Nurfuzie said...

mencacatkan pemandangan indah kan?
Jemput singgah blog Nurfuzie.com
Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
Dan Entri terbaru di Cantiknya Mereka Menutup Aurat