Wednesday, October 21, 2015

Deria Rasa yang keliru dengan mentos Incredible Chew!


dari dulu-dulu lagi aku memang sukakan mentos 
sebab rasa yang sedap 
dari perasa mint sampai la ke sour 
semua best 
tapi kali ni lagi best bila mentos keluarkan Incredible Chew! ni 
memang aku lagi suka 
sedap wei ...kurang manis dan kenyal 

memula kunyah tu aku keliru kejap ni aku tengah kunyah gula-gula getah ke gula-gula ni 
sampai aku suruh anak aku stop dulu jangan masukkan dalam mulut 
biar mama pastikan ni gula-gula getah ke gula-gula 
haa sampai gitu sekali kau !!


mentos Incredible Chew! berharga RM1.95 di Tesco
dengan 3 jenis rasa iaitu green apple, grape dan strawberry
yang strawberry tu aku jumpa di tesco ICM tapi tak beli beli sebab Q panjang sangat 


green apple & grape flavor 

satu kelainan dengan mentos kan 
bila sebut mentos mesti terbayang gula-gula keras dan bulat 
tapi yang ini lain 
memang korang kena try la ....serius memang sedap 



7 comments:

Eintan Nurfuzie said...

lain dari yg lain..t jumpe boleh try

Jemput singgah blog Nurfuzie.com
Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
Dan Entri terbaru di Veterinar | Cara Memberi Ubat Kepada Haiwan

♥TheOnlyFarah♥ said...

ok nanti nak try lah! cair tengok..=D

Cik Kumbang said...

aduhai tengok je pun dah terkeluar rembesan air liur hik3~
nak try juga la nnt
slalu beli mentos yg bulat2 tu je

safurara said...

Princess suka sgt lah Mentos ni, tp rara x suka sbb dia melekat kt gigi.hehe

hainom OKje said...

Okje kalau gula gula mmg kurang heran, sebabvtak suka sangat, maklum ler warga kilauan haha....anak anak sukalah.....tp ikut jenis gula gula jugak.

Kira Sakura said...

ohoiiiii nak cari la kejap lagi. paling tak suka yang kaler hitam pekat tu. pedas yakmat tu haaaaa

Lynn Damya said...

Salam, pergh! comel gak bentuk dia..kotak mantap gitu! geram nak gigit..hahaha nak kena cari gak ni!