Monday, October 5, 2015

Menyewa Private Jacuzzi, Felda Residence Hot Spring Sg. Klah

Private Jacuzzi, Felda Residence Hot Spring Sg. Klah 

kami memilih untuk menyewa private Jacuzzi untuk keselesaan dan ketenangan 
pengunjung terlalu ramai pada hari tu 

memang sangat selesa dan aurat lebih terjaga 
inshaaAllah 


kami menyewa Klah 5
pada harga RM75.00 untuk superior room untuk satu jam
memang berbaloi 

dan exlusive room RM120.00 untuk satu jam



tempat yang cantik dan bersih 
jakuzi yang bersih dan ber "bubble"



ada ruang untuk berehat dan berkipas 
jika tidak mandi dan berendam boleh berehat di pondok ini sementera menunggu ahli lain
tandas dan sinki juga disediakan di sini 
tidak perlu berkongsi dan berebut dengan pengunjung lain untuk menukar baju 
memang mudahkan dan selesa 


air pancuran juga disediakan untuk bilas badan 


jakuzi yang sangat besar dan muat untuk 6-7 orang 

budak berdua yang tak nak mandi kolam air panas ....tak best katanya
budak-budak air sejuk diorang suka la 

Alisha yang berehat selepas penat bermain dan menunggu kami yang masih berendam
di bawah pondok 


kalau datang lagi ke sini kami akan memilih untuk menyewa private jaccuzi ni lagi 


next entry menginap di hotel baru beroperasi 8 hari 

10 comments:

Kakcik Nur said...

N1 yang kalau sewa bilik sekali, RM800 sehari semalam kalau tak silap kakcik, kan?

syawalsimpsons said...

lama tak datang bertandang...sini..rindu kat ko

Nad MamaZN said...

alemak cam menarik je ni

anak denesor said...

best la...da lme x mndi cmni

Lynn Damya said...

Salam, wahh bestnye ade private camni kan, tp satu jam xcukup...hahhaa kalau sy, mau 2 jam terus, xnak balik..sini boleh pegi malam ke kak?

Daddy Ziyyad said...

Wah, bagus ni...ada option utk private jacuzzi...mmg elok especially kalau bawak isteri/ anak2 perempuan...

Cik Puan Eka said...

Best kn. Ika pon pnah msuk dlm private jacuzzi ni.

Ingt nk g mggu lpas tp aduhaiiii jerebu teruk nauu. Husband suka rendam telo 3 suku kt air panas tu

♥TheOnlyFarah♥ said...

Bestnya..xdak la mahal sgt kan.
Better book yg private.. tak la bersesak dgn orang lain..

anajingga said...

sini pun memang laluan tapi belum pernah singgah, nice entri eima, kak ana follow sini #584 :) salam ukhuwah

Kira Sakura said...

berbaloi la bayar pun tapi dapat private cenggini. kita nak mandi pun takde segan sangat kan