Monday, October 5, 2015

Percuma 2 Tin Wonda Coffee dan Pizza Murah di Domino's Pizza

Promosi best dari Domino's 

Regular Pizza dan percuma 2 tin Wonda Coffee dengan hanya RM10.00
atau 
Large Pizza dan percuma 2 tin Wonda Coffee dengan hanya RM15.00
atau 
Extra Large Pizza dan percuma 2 tin Wonda Coffee dengan hanya RM20.00

memang best gile 
beli dengan harga yang lebih murah siap dapat air kopi 
sedap jugak Wonda Coffee ni 

janji aku tak pening lepas minum memang akan aku minum lagi 
ade sesetengah kopi ni seperti nescafe dan indocafe memang aku pening (tatau nape)




si hantu pizza ni 
sekotak regular size tu sekali hadap je 
kalau personal 2 kotak ok 
kami kalau makan takat 2 slices je dah kenyang 
kalau beli sekotak je jangan harap nak menumpang .... kesian takut tak cukup 

si Fahim ni memang seminggu berkali-kali dia minta mama pi beli pizza 
nasib baik ada promosi yang ni
hari-hari makan pun mama tak heran 



kami take away dan makan di Medan Selera Presint 8 
pekena Cucur Udang Utara ni 
sedap habaq hang .....
buat aku rindu nak balik kedai hoi 
ni memang makan fav aku 



sapa-sapa yang nak rasa kopi wonda percuma dan makan piza pada harga yang murah dan mampu milik ni la masanya 
sementara stok masih ada sahaja ....

9 comments:

Lynn Damya said...

Salam, wahhh..betul ke ni? xde caj tersembunyi kan kak? hahaha boleh lah pegi~~ yeayyyy...

eima said...

tak de la dik lynn oi ... mmg akak beli harga tu la

safurara said...

alamak, mcm terliur pulak.

Diana Rashid said...

Jauh dari rumah..yang dekat dengan rumah ni pizza hut je..

My Name is YAYA said...

salam sis, mana nak dpt voucher 50% off tu?ke blh trus walk in je?

seraa rose said...

singgah ziarah.. sedapnya dominoss..lama dah xmakan piza.

♥TheOnlyFarah♥ said...

Sedak ek kopi wanda nie..nnti boleh la try..

Puan Kutu said...

Wow murahnya..wonda coffee tak pernah try lagi..sedih kan.huhu

Kira Sakura said...

wowww memang murah tu. berbaloi kalau dapat beli, serius lagi suka dominos dari pizza hut huuuu