Friday, October 9, 2015

Raikan Hari Lahir Alisha di Tadika

majlis kecil-kecilan untuk Alisha diraikan bersama rakan-rakan tadika 




let it go pilihan hati
walapun juling sikit


Alisha banyak membantu dalam menyediakan goodies bag untuk birthday dia 
isi jajan dalam beg, gunting dan tampal sticker 

walaupun tidak mampu buat besar-besaran 
small celebration macam ni pun mampu buat Alisha gembira 
hari yang dia tunggu-tunggu dari awal tahun dah kunjung tiba 

tak sabar nak tunggu alisha balik 
nak dengar cerita dari Alisha 
harap-harap dia happy


5 comments:

cik karmila said...

semoga panjang umur dan jadi anak yang solehah..

Kira Sakura said...

rajin Alisha. anak dara dah dia. lepas ni ringan la sikit kerja ibu kat dapur hihihihi. yang kecik2 pun dah mampu buat dorang tersenyum sepanjang bulan kannnnn

Puan Kutu said...

Cantijnya kek birthday alisha..goodie ba pun kiut pink lg..mananya alisha tak suka..tgoktu gmbar semua sengih.hehe..

Happ birthday sekali lg..rasanya dh ucap kan entry sblom ni.hehe

aTieYusof Family said...

Alhamdulillah.. seronok bila tgk anak gembira kan sis.. happy je Alisha.. happy birthday sweet :)

ch@ said...

mesti dia suka sangat, celebrate dgn kawan2, happy birthday Alisya.
dia sebaya adli je kot, pandai pegang gunting.
dah dua tahun beday oni jatuh dlm bulan puasa.