Monday, November 16, 2015

Cara Dapatkan Tiket Free Ke LEGOLAND MALAYSIA


aku rasa masih belum terlambat aku share mengenai Voucher Kids Go Free at Legoland Malaysia 
2 minggu lepas kami sekeluarga ke Legoland Malaysia 
kami guna Vocher Kids Go Free
memang dapat jimat banyak juga lebih kurang RM266.00



jom tengok macam mana nak dapatkan Voucher ini 

anda hanya perlu install aplikasi myTNB dari Playstore atau app store
kemudian pergi ke setting dan masukkan email dan kata laluan




apabila selesai anda akan terima satu email beserta dengan Voucher Kids Go Free at Legoland 
satu Voucher untuk satu kanak-kanak dengan syarat pembelian satu tiket dewasa dengan harga sebenar

Voucher ini tidak boleh digunakan untuk pembelian tiket Waterpark sahaja.

jika ada 2 orang anak anda perlu install aplikasi myTNB ini di 2 handphone kemudian print dan tunjukkan semasa pembelian tiket


anda akan terima Voucher seperti ini 
print dan boleh guna semasa pembelian tiket dewasa dengan harga penuh

sah laku Voucher Kids Go Free at Legoland Malaysia kerjasama TNB ini adalah sebelum 30 NOVEMBER 2015

sempat lagi ni nak guna sebab CUTI SEKOLAH dah bermuka pada 21 November 2015
kalau memang ada plan nak bercuti atau ke Legoland Malaysia elok la pi awal-awal sebab bila dah dah tengah-tengah cuti sekolah tempat-tempat macam ni ramai orang 
Q panjang 
tak boleh repeat banyak kali 
dan memenatkan sebab masa habis untuk beratur sahaja 

selagi dapat berjimat kita berjimat sambil tu enjoys 



Jom Install myTNB kat HP masing-masing sekarang 

12 comments:

mama tisya said...

dlu pegi legoland pn guna voucher kids go free tp bli susu dutchlady ms dlu

syawalsimpsons said...

mmg jimat ni

Sheila Adziz said...

menarik sis.... boleh try ni... thanks the info... :)

Nieyl said...

Menarik...
Akk,emel nieyl segera untuk tebus watermark :)

nurbijen said...

ala, tak tahu awal... dah tak sempat kalau nak plan pegi 30/11 ni.... huhuhu
Untung sgt lakau guna voucher ni :)

hainom OKje said...

Tulah eima....tak taulah bila nak sampainya kat Legoland tu....org dah pergi 2 -3 kali....kita jugak tak pergi pergi haha.....tiket mahal sgt....tu yg rasa sayang tu....

Bagus jugak cadangan memasukkan my TnB ni yeh....tp tulah....mcm belum ada plan.lagi je nak.ke sana

JR said...

Entah bila nak jejakkan kaki ke Legoland. Setiap kali ke Johor ada niat nak ke sana, tapi tak juga sampai-sampai hingga kini...

dalila said...

wahhh..bestnyee..
berbaloi sgt..tp ank i kecik lg..xsuai sgt..tggu 2 thn lg ke senang..2-2 dh besar sket..

Kira Sakura said...

Jimat banyak tu haaaaaaaa. selagi boleh dapat free buat ape nak membazir kannnn

Nad MamaZN said...

utk thn dpn xde ke? tgh kumpul duit ni..huhu

tiga lalat said...

ingatkan dapat tiket free semua., hehe3

Lynn Damya said...

Salam.
Phew! jimat banyak tuuuu....bagus!