Tuesday, November 3, 2015

Cheesy Chicken Wrapz Burger King yang Sedap dan Murah

aku memang suka makan kat Burger King 
sebab harga aku rasa lebih berpatutan bila promosi 
dulu waktu promosi BK Star Meal 4in1 RM 7.00 - RM7.50
bila tamat promosi tu 
datang pulak promosi baru Cheesy Chicken Wrapz 
memang sedap la aku suka 
aku suka dari kali pertama aku makan 

aku cuba wrap ni waktu awal-awal promosi 
awal Oktober lepas 
memang terus suka la
sedap

oh ye lagi satu aku suka kat BK ni 
Cheesy Fries memang besh...kegemaran si Fahim 


time nak snap gambar ni minggu lepas ada pakcik tu perli aku 
nak hantar gambar ke kampung ke dik sebab dapat makan burger king 
pakcik hari-hari makan kat sini ... tak caya tanya cashier tu 

aku buat muka "ada aku kisah"

pakcik nasihat saya jgn makan makanan segera banyak sangat pakcik, 
macam-macam risiko untuk peringkat umur macam pakcik tu.  Banyakkan minum air masak dan makan ulam la 
yang muda-muda pun ada risiko tambah la yang dah ganyut-ganyut ....hehehe

makan sahaja tanpa sos pun sedap 


come with soda and fries

korang memang kena try sebab memang sedap 



Note: aku nak review dari hari pertama aku makan tapi sebab aku asyik lupa ambil gambar poster Cheesy Chicken Wrapz ni terbantut la niat tu ....selepas berkali-kali makan baru aku review 


16 comments:

SYANI said...

Dah lama tak makan Burger King sejak pindah opis ni...

mama tisya said...

burger king pn ada menu camni..ingt kfc je..lama tk singgah beger king

Khai♥Rin : anies said...

belum try lagi ;-)

AnneRaini said...

percaya tak aku baru try mkn burger king ni 2 kali. eh ke sekali je..haha lupa. tak terfikir nak mkn kat situ.

syawalsimpsons said...

ARITU NAK TRY, TP RASA MACAM TAK CUKUP JE NGAN AKU..HAHAHAHHAH

Nieyl said...

Terliur dah nie...
InsyaÁllah..kalau ade kerajinan nak cuba jgak...

Atie Yusof said...

sedapnya! Sini takdo burger king..huhu tak dapat lah nak merasa... hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

dlu ipoh ada BK, tp tutup tak lama jee.. agaknya kurg laku kot..

huhuu xleh blah ayat pkck tu!

Diana Rashid said...

Amboi..pakcik tu..mesti bini mlaas masak tu..hehehe

hainom OKje said...

Jarang masuk Berger King.... entah kenapa Eima. Nantilah nak try jugak...Tapi persoalannya kenyang tak? Mau dua set OKje order ni hihi

hainom OKje said...

Lupa nak cakap....macam marah jer Eima siap ada kata kata ucapan bombastik untuk pakcik tu hihi

SalbiahM said...

hamboi..hamboi..pakcik tu nak kena gulung macam wrap tu ke?hehe

TunSha Ayunie said...

Aku yang kebulur ini sangat menyesal bukak kau punya entri yang ni... perghhh chicken wrap cenggini memang feveret aku sesangat... lama tak makan burger king...

azizah green line said...

takp prnah makan burger king..sedap sgt ke kak? nak cuba la nnt

LYAfrina said...

yumms..mmg nmpk sedap

Kira Sakura said...

sini takde BK, tak mampu la nak merasa lagi buat masa ni huuuu