Friday, November 13, 2015

Menu baharu KFC | HOT & CHEEZY murah dan sedap

Menu terbaru di KFC 
Hot & Cheezy


5 ketul ayam + 5 bekas cheese
2 cawan air soda
1 regular fries
1 large whipped potato
Cuma RM26.00 sahaja

Harga yang murah
Makan sampai kenyang siap boleh bawa balik
Memang berbaloi-baloi




Bagi aku kombinasi ayam hot & spicy dengan cheezy ni memang ngam 
Sebab memang sedap
Budak-budak pun suka

Cheezy pun banyak 1 ketul ayam 1 cheezy
Korang patut try sebab murah dan sedap

HOT & CHEEZY ni juga ada combo 2 pcs RM10.95




13 comments:

mama tisya said...

oh ada set promo baru..nanti bole la try

Lea Ismail said...

nak kena try ni

YieN said...

Wahhh.. Mcm nak kene try je balik ni kang, hehe~

cik mah said...

Wahhh...bestnyer cheezy bnyk..suka

Diana Rashid said...

murahnya..kena try la..nanti tunggu ahad ni..:)

seraa rose said...

menariknya.. murah plak tu.. blh try ni

Eintan Nurfuzie said...

nyum2.. chezzzzy tu yg sedap tu

Puan Kutu said...

aiman dh mintak yg cheezy ni kt abah dia..ibu pun cam terliur je tengok..akan pekena ASAP.hehehe

hainom OKje said...

Fries nya mcm sikit jer Eima....mana cukup haha...mak maka fries satu bekas sorang tu weyh!

dalila said...

murahhh..
nk kene try ni..

Kira Sakura said...

wauuuuu murah tu haaaaa. nak try jugak la ni nanti. nak rasa

TunSha Ayunie said...

Sekali lagi meleleh.... kah ! aku rasa macam menzalimi diri sendiri je malam ni..... cheezy sauce tu memang feeveeeretttttt sangat... lepas tu tahanlah aku pening kepala..... (...maklumlaaa ada darah tinggi)

Lynn Damya said...

Salam...erkkk...kenapa aku rasa xsedap kak?? Tak tau lah samada kat sini je ke or sama je..aku suka cheezy tu tp bila try yg promotion tu, cheese dia tu diorang cairkan..so jd cair dan kurang berasa...jd rasa pelik dan meloyakan..erkk...T_T