Monday, November 2, 2015

Sanggup Ke Korang Doktor Macamni Sambut Baby Korang??

Say Shazril aka DR. Shazril Shaharuddin yang VIRAL

hari ni VIRAL di media sosial pasal DR sakit puan yang hensem badan berketak-ketak 
semua pasal di FAFAU la dok sebut-sebut dari minggu lepas pasal DR ni 
hari dia dah jemput ke studio hotFM

semua pakat Follow IG beliau pagi tadi aku tengok baru 24K sekarang ni dah 32K
tuuu dia







Nama : Muhammad Shazril bin Shaharuddin
Tempat Bertugas : Hospital Serdang

kat blog aku tak mau la aku letak gambar berketak-ketak dia tu karang habis readers aku berdarah hidung karang




jangan tak tahu DR Shazri ni kahwin dah ..... wifey kemain comey 
sesama grad dari MSU kot 

sanggup ke korang time sakit nak beranak DR macam ni datang check bukaan??
hew hew hew 

Ni sebabnya sekejap je Viral DR. SAY SHAZRIL mencair gamaknya diorang semua ni 





22 comments:

mama tisya said...

tu la td tgk instagramnye ...mcm2 komen..bertabah la wifenye rmi peminat doktor suaminye hehe

Khai♥Rin : anies said...

suka gak tgk org nyer tp kalu dia jd gyne sy x kot... sy ttp cr gyne pompuan ;-)

Yana Libra said...

tak sanggupppp..huhu

Norma NML said...

kalau akak tak nak..nak doktor ppuan...hehe

nurbijen said...

Ai is tak sanggup... Alhamdulillah, setakat ni tiga2 dapat Dr dan Misi pompuan...

aizamia3 said...

Suka macam mana pun, takpelah.. terima kasih jelah.. masih ada doctor perempuan lain.. ;)

Busyra Bt Takiyudin said...

uih. hensem. tapi x nak la. msti la nak dr prempuan sbb lebih selesa kan

MizzTina said...

hahaha..memang TAK la klu sy dpt doc cenggini.. ms bersalin kt HKL dl pun dpt doc hensem, duk check bukaan.. ya rabbi, malu giler.. siap tanya xde doc lain ke..

Diana Rashid said...

saya bersalin walaupun kat hospital kerajaan tapi dua2 nya dapat doktor perempuan ..Alhamdulillah..jadi tak merasa la nak tengok doktor ensem ketak2 bagai macam ni..hahahah..

nuyui a.k.a miss YUI said...

dgr sore dia macm kevin..

mmg comey bini dia..sama cntik sama padan.

JR said...

Nasib baik saya tak berketak2 masih ada wanita yg minat dengan saya (isteri saya lah tu...), hehehehe...

anajingga said...

tapi kan masa sakit bersalin yang amat sangat tu tak nampak dah wajah doktor tu mana rupa hihi :)

Qhaifa Nur said...

Ni la doc yg ensem tu eima...sure ramai peminat ni hee..hee

Elya Roza said...

dah tgk ig doc ni...takde laa hensem sgt pun.jambu jeeee...heeeee

hainom OKje said...

Kikiki......hish tak beranak pun tak pelah kalau cenggitu. Malu weyh....Ada laki yg jeles nanti tu hihi....

Eloklah cari doktor yang dah ganyut pun tak pe haha

SalbiahM said...

tak pernah bersalin, tapi saya rasa time sakit tu dah x heran kalau doktor tu hensem tahap Brad Pitt pun

Aty_Fared said...

aku nak dokter pompuan... tapi semua tu bergantung pada rezki..:) alhadmulillah anak kedua aku ni semua dari awal dokter pompuan... masa qaleef dulu jer lah..haaaiihh.. dokter india lelaki..tangan die kemahen gems lagi..ngeri aku pikir... agagaga

TunSha Ayunie said...

Aku suruh laki aku je sambut kelahiran anak aku nanti... sebab dia pun persis bidan gak... hahahaha kalau ada rezeki arr..sekarang kosong lagi...

muka cenggini taste bebudak yang suka laki muka jambu...

azizah green line said...

Houseman agaknya doktor ni... xsanggup la.. malu kot org laki sambut even hensem pun

LYAfrina said...

huhu..
y ada suami tu..beringatlah..
jgn sebab terlalu eksited, smpai dh jatuh berdosa...
mujurlah x pernah tpengaruh dgn kehenseman or kesemartan seseorg ni.. hehe

dalila said...

menyampah ok klu dh viral mcm ni..
mmg la hensem tp sanggup ke kangkang depan die..

Kira Sakura said...

bagi kami dokte ni so so je, takde la hensem mana sgt pun. tp mungkin sbb viral kot. tapi yg perempuan lain tu pulak over terlampau2