Friday, November 20, 2015

Uji Deria Rasa Dengan Mentos Soda Mix Limited Edition

kali ni aku nak share gula terbaru Mentos

Mentos Soda Mix Limited Edition


memang sedap
perasa buah-buahan dengan sedikit rasa soda 
kominasi yang menarik 
masih mengekalkan rasa mentos sebenar dengan tambahan rasa soda

harga RM1.15 di mydin

rugi tak cuba 

ni pun gula-gula mentos yang baharu juga Mentos Incredible Chew!!




12 comments:

Salina Johari said...

warghh..kena test ni...

Eintan Nurfuzie said...

ntah la smapai skrg x bpe minat mentos ni

tiga lalat said...

tringat tahun lepas wak menang contest mentos nih dpt pegi pulau tioman fly naik berjaya ., ;p

Qhaifa Nur said...

ank2 yg rajin beli eima...boleh cuba ni

hainom OKje said...

Mak tak sukalah gula gula lah Eima oii....maklumlah tekak kilauan hihi.....

Wa said...

Dulu selalu beli mentos ni..ni dah lama tak beli...dah macam2 perisa kan.Salam kenal n follow sini.

anak denesor said...

Ase ape sis?soda mcm air gas ke..hikhik

Cik Puan Eka said...

Nk trylah hehe sllu kite suke yg wane biru jeww

Khai♥Rin : anies said...

boleh try ni nnt ;-)

Kesuma Angsana said...

ok nnti leh cuba

Puan Kutu said...

anak2 suka gula2 mentos yg fruity tu..yg soda ni belum pernah try

Kira Sakura said...

time isi minyak jap lg boleh try cari la yg ini hihihihi