Tuesday, December 15, 2015

Buah Tangan Hasil Laut Langkawi

Alhamdulillah 
Allah turunkan rezeki dalam pelbagai cara 
Paksu Tiri aku kena mention ke tiri tu hahaha
datang meeting kat area pejabat aku 
rezeki orang jauh hulur buah tangan dari Pulau 
hasil laut Langkawi 

aku tak tahu berapa kilo tapi stok berbulan juga ni
tapi memang banyak aku berbedak(bahagi/share dalam bahasa kedah)
dengan jiran sebelah bilik dan MIL 

TQ paksu 
lain kali mai lagi hulur lagi naaa....





9 comments:

Normi Nieza said...

Alhamdulillah

lieyalatif said...

weyy untugn sgt...dah le ikan bilis sane lawo2....pangkor atau sabah die punye ikan bilis ikan masin mmg cantik2 n bersih ajek.....

Mar Mansor said...

ni namanya rezeki datang bergolek...dapat ikan bilis free..

wahida said...

uiiiii...banyaknya....apa kata pas kat aku sikit...heheh...

nusha fasha said...

Alhamdulillah rezeki..

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

Bestlaa dpt stok ikan bilis..ikan bilis pon mahal skang lagi2 yg siap kopek tu kan..kikiki

hainom OKje said...

Fuyoooo...banyak tu Eima,kotnya bertahun haha....
Untung weyh jiran sebelah bilik dengan mil tu. Makan sambal tumis le hari hari gamaknya

JR said...

Tu dia..banyaknya ikan bilis, tahan dua bulan kot...

Kira Sakura said...

tudiaaaaaa stok berapa bulan ni hihihihi. jenuh menu ikan blis ikan kering selang hari hihi