Monday, December 28, 2015

Dah 8 Tahun Dah Kami Kahwin!


SELAMAT ULANG TAHUN KE-8!!

28/12/2007 adalah tarikh keramat aku bergelar seorang isteri
Isteri kepada enPanjang
Detik yang aku impikan dari saat perkenalan kami
Impian aku tercapai dan semoga Allah panjangkan impian aku berkasih sayang hingga ke jannah YA ALLAH




Kami yang masih macam dulu-dulu 
Masih seperti dulu
Semoga hingga akhir hayat pun macam ni


14 comments:

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

hepy anni

idzwa kamaruddin said...

happy anniversary! ;)

Julia Johari said...

Wahhh dah 8 tahun...happy anniversary ye...cantik permandangan di Kilim tu

Julia follow ye :D

mama tisya said...

Happy 8th anniversary smoga berbahagia hingga hujung nyawa

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah.. happy anvrsry ya kak..

Aty_Fared said...

selamat hari ulangtahun beb.....aku akan doakan korang berbahagia di dunia dan akhirat insyaa Allah.. :)

JR said...

Hepi 8th anniversary, semoga rumah tangga selamanya berseri hingga ke hujung usia...

Puan Kutu said...

Happy 8th annivesary..Insyaallah semoga terus bahagia hingga syurga..

wahida said...

Alhamdulillah...hepi for u dear...

semoga terus kekal berkasih sayang till jannah...ameen...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Kakcik Nur said...

Tahniah. Semoga terus berbahagia bersama k=hingga ke syurga... :)

Murni Alysa said...

tahniah..semoga jodoh berbahagia sampai syurga..Cantik sangat gambar tu..Murni pon celebrate 7th anniversary kat langkawi 11 Dis barunu..hihihihi

Eintan Nurfuzie said...

happy aniversery

hainom OKje said...

Happy Anniversary Eima....moga jodoh korang kekal bahagia hingga ke syurga.
Sedondon nampaknya dihari Anniversary hihi....