Wednesday, December 9, 2015

Muar Traders Hotel | Review

percutian kami ke Muar yang lepas kami menginap di Muar Traders Hotel yang terletak di tengah bandar Muar dan tepi Sungai Muar 

kami memilih bilik jenis Deluxe corner lot dengan harga RM206.00
harga termasuk 2 orang untuk sarapan 

Muar Traders Hotel ini berada di dalam Bangunan Muar Trade Centre
Reception Caunter berada di Tingkat 6
so untuk check in kena naik lift ke tingkat 6 dulu 



bilik yang luas 
puas la budak-budak berlari-lari
TV Flat Screen wit selected astro channel
ada 2 seated sofa with coffee table 

ada ruang meja tulis

ada peti ais, microwave dan cerek elektrik

sinki 
aku suka sebab boleh basuh botol susu dengan mudah

toiletries 

bilik air yang agak luas


balkoni pemandangan Sg. Muar 
bila sunrise dan sunset memang cantik 
aku tak ambil gambar sebab bateri HP kong


bagi aku yang anak ramai ni bilik ini memang selesa
recommended kalau korang ke Muar 

lagi pun lokasi kedai makan berdekatan di Medan Selera
di bawah hotel ada Secret Recipe, Dominos dan DAZ (kedai donut)
dinner anak-anak malam tu ...pizza je murah dan sedap ....
kami yang tua-tua ni keluar makan kat medan selera ...boleh la 
lokasi uptown bersebelahan dengan hotel dan Terminal Teksi 
kedai seperti 7E juga berdekatan 
lokasi hotel juga strategik 

Muar Trade Centre &
Muar Traders Hotel

16, Jalan Petrie,
84000 Muar,
Johor, Malaysia.
 +606-9538 100
 +606-9539 100
 +606-9513 200


8 comments:

NUR RAIHANAH said...

Wahhh. Selalu sangat lalu sini. Dulu selalu jalan situ sbb beli big apple (skrg dikenali dgn Daz). Pulak tu dekat dengan bus stop sbb sy selalu ke Melaka naik bas berhampiran situ. Tp tidur hotel tu tak pernah lagi sbb rumah pun kat Muar jee hahaha. cantik rupanyaa hotel kat situu ekhh

E'in said...

best jugak hotel nie ek. bilik luas so mmg sesuai utk yg ade anak ramai.

tiga lalat said...

wak tak penah tido kat bandar muor lagik., hikhik2

miss eimanhikmah said...

wahh bilik besor...seronok nye...apa yg best kt muar yek?

Chekgu Azrine said...

Serius..bilik dia luasnya sis..
Syiokkk..
Murah plak

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok sgt harganya.. luas pun luas..

hainom OKje said...

Nama jer org Muo Eima, menginap kat sini mmg tak pernah. Kalau nak kena hambat dgn mak dipersilakan haha...
Yelah beso ek biliknya....siap ada sinki bagai tu dah mcm apartment.

Kira Sakura said...

nampak bersih selesa. untuk harga tu memang berbaloi lah kan