Friday, January 22, 2016

Doodle Google yang Best Hari ini

aku sangat suka cili 
kalau makan mesti kena ada pedas 
aku sangat happy bila pokok cili aku mula berbuah 
aku juga pernah update pasal cili terpedas di dunia
hari ni pula doodle google mengenai Wilbur Scoville's 151th Birtday



best pulak main games ni dan mengenali mengenai cili-cili yang ada di dunia 

jom la try main ... aku sampai kat level 3 pastu kalah la plak 

5 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui ni jrg bebnor men game..huhuhu

Nadratul Syazwana said...

Hahahha game pasal cili pun ada ehhh? Nad kuat jugak main game tapi taktahu pulak game cili ni hihuu.

Eintan Nurfuzie said...

hahaha.. cik en pon update entri game ni.. cool je tgk aiskrim tu

hainom OKje said...

Apa tuuuuu...tak pernah main ar, tak suka main game!

Kira Sakura said...

ehhh tak prasan pulak yang cili ni