Tuesday, January 26, 2016

Percutian Hujung Minggu | Kuala Terengganu

23/1/2016 - 25/1/2016

Cuti hujung minggu bersambung dengan Cuti Umum Thaipusam kali ini kami ke Kuala Terengganu

Seperti biasa plan last minute
Rasa nk pergi pergi je...begitu la kaedahnya
Kami berjanji dengan MIL/FIL & Ateh budak-budak ni...tapi kami gerak dulu...
lebih kurang pukul 3.30 pm macam tu sampai di Kuala Terengganu melalui LPT 2 exit Kuala Terengganu

Kali ni kami menginap di Hotel Tanjong Vists
nanti aku review hotel ni
harga mampu milik dan selesa



View dari tingkap bilik
ombak Pantsi Batu Buruk bergulung-gulung
musim tengkujuh ni...bahaya...tiada aktiviti main laut ye anak-anak

Aktiviti bergumpal 3 beranak ni.....lantak korang....
sementara tunggu nenek sampai terjun indoor pool dulu



Ni salah satu alasan kenapa Terengganu tempat pilihan...


Kami memang suka ke Terengganu
tak shopping pun saja pi makan-makan, jalan-jalan je


Note : aku update guna hp je ni... tatau kenapa dengan dashboard x boleh buka kat PC aku...

10 comments:

mama tisya said...

ombak tgh pasang...elok la mandi kt pool je...lgpn panas pantai kn...syok la mkn celop2 kt ganu

cik hani said...

Dulu masa tanjung vista baru buka, jiran kami packing barang gi tidur sana..
padahal rumah sejengkal je dari hotel tu..
feeling lain katanya..

Wah..sedapnya makan udang celup tepung

miss eimanhikmah said...

udang celup tepung tu tergodaaaaaa...

nurbijen said...

best nyer ada pool indoor....

Chekgu Azrine said...

Asyik bercuti jek dia!!!

idzwa kamaruddin said...

aaa sedap nyer udang!!!!

Eintan Nurfuzie said...

omak.. sdp nmpk udang tu

JR said...

Dah lama tak pijak kaki ke bumi Teganu kito...

hainom OKje said...

Jauh tak Ganu tu kalau ikut LPT Eima....teringinlah pulak nak ginya. Mmg itulah yg mak idamkan ko,udang tepung gitu , makan panas panas....pergh!

Kira Sakura said...

kalau kami ke tganu sekadar makan2 alamat memang saje la cari pasal. dari sini nak ke tganu pun makan masa berjam2!!! belum part muntah lagi adehhhh