Thursday, February 25, 2016

4 T Shirt Design Paling Trending

Salam ... Hai Uoll!
Aku rasa semua orang suka menggayakan Tshirt baik lelaki atau pun perempuan.  So hari aku nak share dengan korang 4 Tshirt Design Paling Trending sekarang ni dan paling penting selesa, cantik, bergaya dan terkini. Bagi mereka yang sedang mencari design Tshirt paling trending dan terkini, plus suka membeli secara online, jom aku tunjukkan 4 T Shirt Desing Paling Trending yang dijual di ZALORA Malaysia kali ini.



4 T Shirt Design Paling Trending



Majoriti bersetuju bahawa t-shirt atau baju-t merupakan pakaian lelaki yang paling versatile dan selesa dipakai. Ia boleh digayakan dengan apa sahaja malah paling sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian harian. Sebenarnya, kaum wanita juga gemar memakai t-shirt sebagai pakaian harian mereka kerana koleksi t-shirt biasanya diperbuat daripada fabrik cotton dan tidak panas untuk dipakai. Dan berbalik kaum lelaki pula, kebanyakkan lelaki memilih untuk memakai t-shirt adalah kerana ia adalah lebih ringkas. Oleh itu, untuk anda yang juga memilih baju-t sebagai pakaian kegemaran anda, berikut merupakan 4 t shirt design untuk lelaki yang paling trending dan popular pada masa kini;


Minimal Tees

Sebenarnya design yang paling digemari oleh ramai lelaki adalah rekaan yang minimal atau plain seperti berikut. Ia lebih mudah dipadankan dengan apa sahaja dan menjadikan si pemakai kelihatan ringkas. T-shirt putih dan t-shirt hitam merupakan dua jenis t-shirt yang paling popular dan paling mudah untuk digayakan.




Striped Tees

Bagi anda yang mahu bergaya dengan t-shirt bercorak dan pada masa yang sama tidak menggemari corak yang terlalu heavy, t-shirt bercorak jalur-jalur adalah pilihan yang paling tepat.



Floral Tees

Dan bagi lelaki yang ingin bergaya hipster pula, koleksi floral tees atau t-shirt bercorak berbunga sememangnya menjadi pilihan pertama untuk dipadankan dengan koleksi skinny jeans atau jogger pants.




Superhero / Cartoon Tees

Yang terakhir adalah baju-t yang bermotifkan superhero atau watak-watak cartoon popular. Koleksi t-shirt seumpama ini digemari oleh ramai lelaki tidak mengira umur!





Tampak macho kekal bergaya dengan 4 Koleksi T Shirt Design Paling Trending dari Zalora Malaysia.

8 comments:

JR said...

Mungkin faktor umur kot, saya lebih suka t-shirt plain, apa color pun tak apa kecuali pink, hahahaha...

Eintan Nurfuzie said...

bunga2 pun dh jadi trend skrg ni

nuyui a.k.a miss YUI said...

kalau shapit ni mmg tak pakai dh..hahahah.. bkn pndai fesyen pun kami dua org, kuikui

idzwa kamaruddin said...

smart giler!

Qhaifa Nur said...

Sukalah yg bunga2 tuh..cantik pula

wahida said...

semua cool...

Kira Sakura said...

macam kira sendiri lebih suka pakai tshirt lelaki atau jersi lelaki. yang perempuan punya macam tak selesa je nak pakai sebab byknya yang bercutting huuuu

hainom OKje said...

Encik Panjang sesuailah kot pakai T shirt gitu....En Panjang kan panjang, perut pun lum timbul kan hihi