Monday, February 15, 2016

FAFAU berhenti dari HOTFM

FAFAU umumkan pemberhentian dari Amkrew dan hotFM
Sedih betui...10 tahun kot dengar hotfm
Dari fafau dari erafm lagi aku suka dengar celoteh dia
Kalau nak tamatkan zaman bujang pun ....fikirkan kami peminat dia .... pagi je kerja...waktu lain jadi suri rumah....
sedih....



11 comments:

idzwa kamaruddin said...

alahaiiii FF best!

Aty_Fared said...

die nak berenti keje sebab kawen ker..?? aku jarang denga radio ar.. tak tau cerite.. aku ingatkan pengunguman die nak kawen jer... aku suka gak fafau ni.. sempoi..

syawalsimpsons said...

nak kawen dah yee...alahai sayangnya dia nak berenti dari hotfm ni

nuyui a.k.a miss YUI said...

ingtkn dia nak umum apa.. rupanya ini.. mybe dia ada sbb trsndiri..

Chekgu Azrine said...

suka sangat fafau...jarang ada kontroversi tau...
takpe..kita doakan yang terbaik utk perjalanan dia selepas ni

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

wahida said...

aku jarang dengar hotfm ni...aku lagi suka sinar atau thr...

but anyway, all the best fafau...

mama tisya said...

tu la tgu gk pengumuman td..ingtkn apa..rupanya nk resign

Puan Kutu said...

sy jarang dengar radio..tp sukalah jugak fafau ni..dia sempoi takdak kontroversi.betul ke dia nak kahwin..ada sebab la tu dia nk benti..10 tahun bukan singkat

Ibu Lala said...

Alahai. X meriah la nanti.

Lynn Damya said...

Salam, aduii...lama dh aku tak follow perkembangan artis pas kawin ni...hmm yeke..sedihnyaa....dh lah masa FBI benti dulu aku sedih, laa ni fafau pulak....wuwahhhhh...sedih jugak.....dia best kot, lawak sangat..wuwuwu :'(