Thursday, March 10, 2016

Happy Birthday to Me


Happy Birthday to Me!!

Alhamdulillah .... Allah masih memberi aku peluang untuk terus bernafas di Bumi Allah ini dan semoga aku akan dapat terus berbakti dan membuat kebaikan.
Semoga dipanjangkan umur dan diberi kesihatan yang baik demi anak-anak, suami, keluarga, sahabat-handai dan sekelian alam agar aku dapat terus menjaga mereka dan berbakti. InshaaAllah

semoga hari mendatang memberi segala kebaikan kepadaku.
TQ Allah, TQ enPanjang, TQ anak-anak mama, TQ kawan-kawan,
Alhamdulillah 


Alhamdulillah ....tahun ni aku tak lupa birthday sendiri lagi seperti tahun-tahun lepas 
sebab hari-hari anak sebut .... happy birthday to u mama lagi 2..... esok ....dan bla..bla...bla
hari-hari sebut .... thanks enPanjang sebab hari-hari ingatkan birthday mama ... TQ Kak Nash sebab malam-malam buat surprise dan TQ kawan-kawan yang tak putus send WA wish birthday 

TQ mak sebab lahirkan adik ...kalau la aku masih dapat ucapkan terima kasih ini .... 
TQ abah sebab besarkan adik ....


InshaaAllah nak flies next week for celebrating  our day in march 
every year we tried to keep doing this because I'm sharing same birthday month with enPanjang





13 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

Happy birthday kakak sayang. Walau tak pernh jumpa, tetap nak wish moga pnjg umur, dimurahkan rezeki, dipermudahkan segalanya. Moga bahagia hingga jannah. Aaamiin.

Luf u kak!

lieyalatif said...

alhamdulillah....bertambah lagi usia ... dikelilingi insan2 tersayang.....

selamat hari lahir beb...moga terus bahagia, dipanjangkan umur, sihat tubuh badan dan diberkati Allah taala.... pi coti2 amik pic byk2 key....enjoy ur day beb.....

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

hepy besdayyyy

Chekgu Azrine said...

happy birthday dear emma..
semoga panjang umur
murah rezeki..
bestnya celebrate2 naik kapal tibang..hehehee

Kak Nieyl said...

Happy birthdayyyyy...
semoga dipanjangkan umur..dimurahkan rezeki..Aminn

adianiez AIDA said...

happy birthday eima :)
moga berbahagia selama nyer ye ...

Kakcik Nur said...

Selamat hari ulangtahun kelahiran Eima.

Semoga rahmat Ilahi sentiasa bersamamu selamanya...

Nad MamaZN said...

hepi besday eima!
nak ole2 ek heheeh

aizamia3 said...

Selamat Hari Lahir Ima.
Moga sentiasa kuat dan sihat dalam menjalani rutin harian dan dimurahkan rezeki serta gembira dikelilingi keluarga tersayang.

Diana Rashid said...

Selamat hari lahir..semoga kekal cantik, kekal bahagia, kekal sihat..Amin..
terlewat ucap ni..sorry..heheh

Lynn Damya said...

Salam kak...happy belated birthday kak...semoga apa yg dihajatkan sempat dicapai dan semoga panjang umur dan murah rezeki...happy2 selalu ya..aminn~ (n_n) love you! Hehe

hainom OKje said...

Ohhh.....adik rupanya. Same le kita, kita pun adik hihi..

Happy Bezday Adik...moga sentiasa dilimpahi rahmat Allah.

Kira Sakura said...

Hepy belated besday lagi sekali. Moga dimakbulkan segala yg didoa tu amin :)