Thursday, March 3, 2016

Kad Kahwin Menyambut Menantu Anzalna Nasir & Hanif


saja nak share 
Kad Kahwin Menyambut Menantu Anzalna & Hanif
kot-kot ada kipas susah mati  Anzalna Nasir nak tengok 

Majlis Menyambut Menantu akan diadakan pada 3 April 2016





kad yang cantik tapi simple 

ohye! bukan aku pun yang dapat jemputan ni 
boss aku yang dapat aku tolong buka dan ambil gambar je .... hehehe


16 comments:

lieyalatif said...

kalo ko dpt jemputan aku ikut sekali beb haahahaha buat muke tak malu ngendeng same hahaahahaha

suke sgt tgk wedding dieorg...sgt2 lawoooooooooooo...baju ala2 barbie mariposa tu sgt2 win...kene sgt2 dgn anzalna ..kalah wedding yg ditaja juta2 tuu...ops!

idzwa kamaruddin said...

WOWWWWWW!~

Mila Hilas said...

eee excited plak, walaupon tgk kad je..wakaka

Kakcik Nur said...

Cantik kadnya... :)

Chekgu Azrine said...

fuyooo...kalau sis yang dapat blhla tumpang2 glemer...best apa...hahahahaa

cik mah said...

Br tgok dkt mahligai cinta ni..cantik

wahida said...

anzalna ni ada taste...dress wedding dia sampai skrg aku terkagum kagum...cantik giler...

Ibu Lala said...

Kad aje pun dh cantik. Pengantin nanti bertambah cantik la

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

Mesti org tertunggu2 nk tgk baju dia kan..aritu yg dress mariposa lawa gile kot..hihihi..

Qhaifa Nur said...

Bos yg dpt...bestnyaaa

+ e.z + said...

okla tuh. retis :)

hainom OKje said...

Susahnya jadi artis ek Eima....semua nak kena cantik. Kalau tak semenggah dah sah sah kena kecam hihi...
Untung jadi rakyat jelata biasa mcm kita ni....tak de sapa nak peduli

LYAfrina said...

cantik n simple je..
xsabar nk tgk bju dia pkai nanti..cnfirm sweet2 gittu..

Puan Kutu said...

ehh boss tu sedara anzalna ke.hehe.sekarang kad memang macam2 jenis yg cantik dan simple la best

Usmi Hikma bt Rusfan said...

wah.. tak sangka Dr leh dpt jemputan dr anzalna...

adianiez AIDA said...

wow! best nyer kalau dpt jemputan tu :)
cantik and klasik kad nyer...