Monday, March 21, 2016

Ketumbit Lagi

Seminggu lebih off blogging sebab bercuti dan bila masuk balik kerja 
kerja menimbun hari jumaat lepas super bz  kerja dan budak berdua ikut mama ke pejabat 

hari ni Fahim pulak MC 
 ketumbit lagi macam 3 tahun lepas 

muka masam gila sebab doktor kata kalau bengkak tak surut nak kena pi hospital untuk buat minor surgery untuk buang nanah 
biar betul doktor ni .... dulu lagi teruk dari ni, memang bengkak dan bernanah ...lepas tu kecut la 
suka tau bagi budak ni cuak 



cepat baik la anak 
kesian kamu ketinggalan pelajaran 
tapi kesian juga nak hantar ke sekolah tadi risau cikgu-cikgu dan kawan-kawan pulau fahim sebab ingat dia sakit mata 
ni ketumbit je 
budak ni kalau ketumbit memang bengkak begini 



7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

kesiannya dia..moga cpt baiknya

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

bambam nya bang long

Zie Madini said...

kesian dia kena ketumbit. if org sarawak sini panggil benda alah tu pitan...hehe

Kak Nieyl said...

ala...cian nyer dia...
aunt nieyl klu rasa lain mcm je mata mcm nak ketumbit tu..
cepat² usaha xnak bagi dia tumbuh...hihi..

hainom OKje said...

Tak mcm ketumbit.....nampak mcm kena gigit something.

Anak anak mak yg no 1 ngan no 2 dulu rajin tumbuh bisul kat muka. Baiknya buh bwg putih ngan minyak gamat masa tgh nak jadik tu

Kira Sakura said...

Alahaiii kesiannya dia. Sepet terus mata

Cik Puan Eka said...

sama mcm Adra ye abg fahim. Beso gak Fahim punya ni.