Wednesday, March 2, 2016

Lucky Winner ke Aku ni??

agak-agak aku gembira ke dengan hadiah ni ??


hmmm tak gembira langsung 
tah bila aku joint any contest atau apa-apa dengan London Weight Management ni tak tau la 
nak kata aku pi buka website dia lagi la 
dalam mimpi la kot...sebab realitinya aku berusaha untuk menggemukkan diri 
bukan menguruskan badan

ni kes random email la ni kan

cuba tawarkan hadiah sesi menambah berat badan for sure I'm super happy 




Note : orang selalu cerita ramai yang terkena bila redeem hadiah ini. kata hadiah, bila dah tebus tiba-tiba kena bayar beribu .... 

13 comments:

ch@ said...

spam. penuh inbox ngn email2 camni, nyampah pula rasa.

lieyalatif said...

hati2 tau beb...kang pi sane, ade laa caj tersembunyi bagai...dieorg ni sebenarnye promo ni...pastu pilih secara random ajek...

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpyhlah kak.merepek..huhu.. apsal ada nama najib tu. haha

idzwa kamaruddin said...

spam sangat kan?

eima said...

kawan-kawanku ...dah tahu dah spam saja nak bagi tau aku nak gemuk bukan nak kurus ...keh keh keh

Akak Kembang said...

nanti pi sana kena bayar...huhuhu

Puan Kutu said...

memang cari pasal la ni kli redeem.kompem la kena bayar.hehe..

Qhaifa Nur said...

Kna byr setuju...mana bole bg free kan eima...hati2

Diana Rashid said...

tahun 2011 saya pernah dapat.dalam email siap suruh ajak kawan sorang lagi..padahal kita tau dah..kalau pi dia tawarkan benda lain pulak..suruh bayar itu ini..bahaya..baca kat blog lain ada yang kata dia siap paksa2 suruh ambik pakej yang dia bagi..mmasuk tempat ni macam masuk kandang ghimau la..

Nad MamaZN said...

saje je dorang kan..

hainom OKje said...

Dah.....tak usah layan kang jadi tambah selim, jeles mak!

LYAfrina said...

hahah.. baca blh..percaya jgn

adianiez AIDA said...

pun pernah dgr gitu.
tu just invite kita masuk kedai dia.
then paksa.
konon konon aje dpt free.