Wednesday, March 2, 2016

Pisang Cheese Rumah Talas Buah Tangan dari Seberang

minggu lepas dapat buah tangan dari boss sebelah 
Alhamdulillah rezeki hari jumaat

sebungkus pisang cheese


budak ni suka makan sedap katanya
memang sedap rasa macam goreng pisang cuma dah dikerepekkan 

selalu makan dah .... cuma kali ni rasa nak update sebab ada gambar budak yang rajin teman mama pi pejabat 
untung bawa budak ni sebab fahim ni tersangat la rajin membantu 
so mama tak perlu pun bangun 
sebab ada orang rajin tolong fotostat, edar surat dalam pigeon hole, tolong smbil surat mam print dan surat dari mesin faks 
siapa yang tak suka bawa dia 

request nak makan kat alamanda hari-hari pun mama tunai kalau maintain rajin macam ni 

aku selalu bawa fahim ke pejabat 
boss pun tak kisah sebab tahu anak aku jenis pendiam dan buat hal sendiri 
kadang tu orang tak tahu pun dia ada ...senyap je dok bawah meja melukis, baca buku dan hafal sifir, main games dan tidur 
si bolat sorang ni memang suka hafal sifir ...dia dah hafal sifir 9 sejak tahun lepas 


13 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Alhamdulillah... Rajin dia tolong mama dia ye..

mama tisya said...

pernh dgr juga tp tk pernh mkn sbb katanya dr indonesia..saper yg holiday sana sure bli

Norma NML said...

1st time dgr..mcm sedap je :)

Daddy Ziyyad said...

Alhamdulilah, dapat boss yg memahami & sporting.

Nad MamaZN said...

bagusnya fahim!
bulat dia ye skrg.. lama x jumpa

rasp said...

hai sis...
lama tak muncul...
bila muncul setelah setahun...
tetiba tengokkk ehhhh dah besor si fahim ni hehehehe...
neway alhamdulillah...
cerdik dia ek...

Qhaifa Nur said...

Fahim, gud boy la...
bole hafal sifir...cerdiknya

Puan Kutu said...

wow menariknya posang goreng cheese ala kerepek ni.mana nk carik ye..dh teringin plak dah.haru.hahaha..

bagus fahim rajin..suka buat hal sendiri n diam senang..macam aiman dh tak kuasa nk ikut ibu ke opis..boring katanya..almaklum la sejak baby dh ikut ke opis..dh besar2 memang dia bosan la..klu terpaksa ja macam duty malam tu terpaksa la angkut dia sekali ke opis ibu

nuyui a.k.a miss YUI said...

sdpnya kak..rindu lak kat krepek ni..huuu...

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

Sedapnya nmpakkk..^_^

hainom OKje said...

Ya Allah sedapnyaaaa Eima weyh...lama tak makan benda tu. Mmg tau sedap pun.
Senang le ada assistant ek, jimat tenaga hihi

LYAfrina said...

kiranya kerepek pisang cheese la..

adianiez AIDA said...

wow menarik nyer kerepek pisang gitu.
dari indon ekk?
untung la anak suka hafal sifir.
suka aida.
anak2 dara aida kena paksa!