Monday, April 11, 2016

Alisha dan Rakan-rakan akan membuat Persembahan di Majlis Makan Malam

Alisha dan rakan-rakan akan membuat persembahan tarian di Majlis Makan Malam Nadi Putra
kanak-kanak ini dijemput untuk membuat persembahan 
Tahniah untuk Alisha dan rakan-rakan serta teacher yang membimbing 

bermula dengan persembahan di hari konvokesyen tadika
anak-anak ini diberi peluang untuk menimba satu pengalaman baru

aku tak berapa pasti macam mana Nadi Putra boleh jemput anak-anak ini 
mungkin mereka pernah tengok video persembahan kot di mana-mana
sebab teacher cakap mereka request lagu Ladki Badi Anjani Hei dan Janam Janam


Good Luck for your performance on 13 April 2016



ni gambar selepas persembahan tahun lepas




17 comments:

Qhaifa Nur said...

tak lama lagi tuh...
tahniah Alisha...

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah..hebat..comel belaka..

syawalsimpsons said...

adoi comeynya alisha ni

Salina@IbuAqil said...

Tahniah Alisha...
Comei sggh anak dara Eima nih..
Hihihi
Yelah eima..
Ramai kawan2 ina ckp anak lelaki ni lain x mcm anak perempuan..
X per lah ina harap ada perubahan Aqil lepas amalkan mkn Chalips ni..
Mana tau dia tak pasif sgt..
Susah hati dibuatnya.. ;,(

Puan Kutu said...

tahniah alisha dan kawan2.seronik dpt pengalaman baru.nti tempek tau gambar alisha buat persembahan.mesti comel

wahida said...

wahhhh...tahniah alisha...
aku pulak yang tak sabar nak tgk performance budak2 ni...
nnt up entry tau!

idzwa kamaruddin said...

wahh comel nyer!

lieyalatif said...

halah halah halah...mesti comel..snap pic byk2 tau nanti....

alisha n the geng buat betul2 tau.....bagi menganga penonton yg tgk yeak heheeheheh

aizamia3 said...

Tahniah buat Alisha and the geng.. ;)

hainom OKje said...

Lepas ni Alisha boleh masuk Aswara ...manalah tahu dpt bimbingan Ahmad Kasan terus glemer masuk TV selalu....hihi....
Suka tengok budak budak kecik menari, comey jer. Salute kat cikgu yg ngajo!

Nadratul Syazwana said...

Ehee comel je Alisya ye? Seronok bila anak active macamni kan.

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

comel nyaaa alisya.. =) seronok je bila tgk budak menari kan.. hihihi

Eintan Nurfuzie said...

alo2 comel.. teringt dlu msa tadika.. hihihihi

LYAfrina said...

waa..tahniah alisya..comeynya dia bila dh di makeup tu

Chekgu Azrine said...

tahniah alisha

Kira Sakura said...

wah wah wah tahniah alisha dan kawan2.... mesti comel dorg gelek2 nanti tu. tgk alisha dress up gitu pun melting dah hihihi

azizah green line said...

comelnya alisha ni