Friday, April 29, 2016

Dapatkan Trial Kit Pure Beauty dengan PERCUMA


Jom dapatkan Set Trial Pure Beauty dengan percuma...mudah je ...
bukan hanya set trial Pure Beauty je  dapat tapi 10, 000 point Watsons Vip Kad dan RM10 diskaun voucher juga

tak susah pun nak dapatkan semua di atas cuma perlu click link ini atau gambar di bawah jawab soal selidik dan terima CC Cream Pure Beauty atau trial set Night & Day Cream Pure Beauty secara percuma, sambil tu dapat kumpul point untuk tebus point Watsons Vip Kad ....

So berapa barangan percuma korang bakal dapat ? lebih dari 4 jenis ....
sekejapan je ... klik ...klik ...done






8 comments:

mama tisya said...

ada tgk promo kt watson ni smlm

Puan Kutu said...

Wah benda free sapa tak mau.sat nk p klik.hahaha..

Puan Kutu said...

Wah benda free sapa tak mau.sat nk p klik.hahaha..

Puan Kutu said...

Ohh kena ada watson card..takdak la.tak jadi la.hehe

idzwa kamaruddin said...

saya memang pakai cc cream tu ;)

Qhaifa Nur said...

Jarang masuk watson...sekali syok pula tgk promosi yg dibuat..

nuyui a.k.a miss YUI said...

mcm best ni..

hainom OKje said...

Kad Watson member yg biasa tu ke Eima?