Wednesday, April 27, 2016

Demi Anak Mama Borong Caliph

Alhamdulillah anak-anak serasi dengan Caliph
diorang pun tak banyak karenah bila suruh makan caliph 
kalau jenis tablet, chewy, kapsul atau cecair yang lain 
banyak karenah walaupun tablet tu rasa coklat dan buah-buahan 
jemu la ... tak sedap la ... macam-macam karenah 

jadinya mama order Caliph banyak-banyak 
buat stok sambil tu share juga dengan kawan-kawan 
perkara yang baik harus dikongsi bersama, ye dak ?



mood menulis sekarang ni ke laut 
banyak gila kot nak share kat blog tapi asyik malas nak click kat new post je 
hari ni sebab gembira caliph dah sampai, ai up satu entry 




Note : my boss dah dapat naik pangkat tapi jauh sikit dari Putrajaya dlm 35km ...saya buat keputusan untuk kekal di tempat sekarang walaupun boss pujuk-pujuk, lebih dari 10 kali dah. Maaf boss saya terpaksa kecewakan boss kali ni. Semoga maju jaya dan dapat next promotion i'll your PA again. 



11 comments:

idzwa kamaruddin said...

wahhh banyak nyer!

nuyui a.k.a miss YUI said...

byk borong tu..sekali jual ea kak.

eima said...

yui tak jual la... share dgn kawan2 .... baru dpt harga rendah sikit .. nk beli loose mahal ....

adianiez AIDA said...

opis aida pun kami beli share share.
dpt murah :)

Chekgu Azrine said...

teringin jugak nak cuba for aish..ada je cikgu sekolah akk ni jual...tula..kalau beli byk2 dptla murahkan

Puan Kutu said...

Sakannya memborong..benda yg baij..anak2 pun suka apa salahnya melabur sikit

Cik Puan Eka said...

hehehe borong terus caliph hehe

wahida said...

wah kalau banyak mcm ni baik ko jadi agent terus nok...anak2 dapat makan, ko pun dapat untung...sambil menyelam minum air gitu...

azizah green line said...

caliph ada tablet ke kak

lieyalatif said...

wahhhhhhhhhhh byk borong...beli borong mcm nidpt special price sikit kan beb....

tu laa nasib pa kan...bos naik pangkat samada bawak kite atau tinggal kite....bos lieya ni lagi 3 tahun pencen.... tapi dah due jugak utk jusa B.....kalo betul die naik jusa B n kene keluar malas laa nak ikut...nak mintak tukar keluar kementerian terus jek...bosan dah lieya 9 tahun kat sini....

hainom OKje said...

Wah kenduri Calip nampaknya anak anak ko Ma hihi...
Duduk Putrajaya lagi bestkan.... dapat bos baru lagi tak delah jemu hihi...