Monday, May 23, 2016

View Cantik Gunung Kinabalu di Kundasang War Memorial

memang nak habiskan entry jalan-jalan Sabah bulan Mac 2016 yang lepas 
mungkin nanti aku nak buat entry lagi boleh linkback je 

kami cuma menginap 1 malam sahaja di Greenhill Homestay Kundasang
awal-awal pagi terus gerak ke Pekan Kundasang untuk sarapan dan ke Kundasang War Memorial 

seluruh ahli keluarga kami
♥ kami 4 beranak
♥ atok, nenek & ateh
♥ 3 anak buah enPanjang



me & the kids

Alisha's fav cousin
her kakak wawa

rindu dengan view mount kinabalu
kalau nak dapatkan view mt. Kinabalu korang boleh photoshoot kat sini 
memang cantik 
kat sini ada byk jenis taman dan landskap untuk korang ambil gambar 





kami kat sini tak lama pun 
lebih kurang 30 minit je kot 
sebab nak terus gerak ke KK semula 
niat nak terjah ke Tuaran Crocodile Farm tapi wave bawa ke tempat lain ... ngok ngek betul la 

sedikit makluamt mengenai Kundasang War Memorial ni boleh click sini 

9 comments:

Qhaifa Nur said...

mmg cantik view kat sini...
sejuk pula tu

nuyui a.k.a miss YUI said...

best best..kenangan tu..

Nad MamaZN said...

ramai gak pegi.. igtkan eima berempat je :)

idzwa kamaruddin said...

haritu tak dapat naik sini :(

Chekgu Azrine said...

huwaaa...jelesnya!!!
bilala nak dapat pergi lagi nih...
nak bawak anak2 plak kali ni

Eintan Nurfuzie said...

jeles.. sebab impian 2 tahun nk pi sana masih x kesampaian

lieyalatif said...

mmg cantik view kat sini...lieya ari tu pergi amik gambar kat pintu masuk jek sebab mls nak masuk dlm haahahahaha...dasarkan....asalkan ade bukti dah jejak kaki jadi laaa hahaahahah

hainom OKje said...

Yelah cantik pemandangan Gunung Kinabalu tu. Entah bilalah nak sampai sini agaknya. Teringin nak bawak anak anak merasa naik kapal terbang ...
Seronok bila sesekali jejalan ngan famili gini ye Eima, Nenek Atok pulak masih sihat...

Eintan Nurfuzie said...

teringin pi sini.