Tuesday, August 9, 2016

Awat dah kurang sedap Bang Chik Char Koew Teow, SP?

waktu balik dari Langkawi hari tu 
kami singgah makan kat Bang Chik Char Koew Teow, SP
banyak kali dah aku review Bang Chik CKT ni 
dari gerai dia kecik tepi jalan sampai sekarang ni dah sewa kedai





cuma kali ni rasa dia dah tak mengancam dah 
biasa je 
udang pun kecik

RM5.00


udang kecik

jangan ambil banyak-banyak nanti kena denda 
memang belah utara cili jeruk dia cabai melaka/cili api 
berapi telinga

makluman dan amaran tokey kedai 
kalau tak nak kena denda


CKT Bang Chik dah kurang ummpphhh macam dulu
mungkin sebab musim raya kot bahan tak cukup

tapi aku dah jumpa CKT lagi best kat SP click sini nak tau kat mana 
lebih murah 

jangan pulak ada yang kecam aku sebab review jujur ni 



8 comments:

wahida said...

dah tukar tukang masak kot...tu yang dah tak berapa nak kick...

lieyalatif said...

syg tak mentenkan rasa....regular customer biase alert bab2 rase nieh.....kene tegur tu beb..baru depa tau n amik action...ckt mmg peberet aku laki bini..seminggu sekali mesti kena cari....pi ckt rambo tu je laa buat lepas ngidam....

AnneRaini said...

aku suka ckt. teringat ckt yg sedap mkn kat jitra.. gila jauh kalo nk gi lagi.. hahah

hainom OKje said...

Barulah betul blogger kalau review jujur hihi.... Yelah kalau tak jujur lagilah mcm menipu Ma. Sekurang kurangnya bila komen jujur depa boleh perbaiki lagi

Puan Kutu said...

Kita review mesti jujur kan..lgpun lain org lain tastenya..kadang kita kata tak sedap orang kata sedap.tekak memasing

Puan Kutu said...

Kita review mesti jujur kan..lgpun lain org lain tastenya..kadang kita kata tak sedap orang kata sedap.tekak memasing

LYAfrina said...
This comment has been removed by the author.
LYAfrina said...

siap ade amaran tu